Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Bogen om Landevejstræning v/ Per Henrik Brask

Varenr. PHB
DKK 49,00
DKK 249,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  "Landevejstræning" af Per Henrik Brask.

  Her er bogen til den dedikerede cykelrytter - uanset om du er målrettet supermotionist, videbegærlig begynder med ambitioner for din cykeltræning eller træner for andre cykelryttere.

  I Landevejstræning finder du informationer, vejledning og konkrete programmer til såvel din egen træning som din træning af andre ryttere. Uformelt og lettilgængeligt giver bogen dig al den viden, du har brug for – med fagligheden i behold og masser af figurer, grafer og fotografier til at underbygge teksten.

  Bogen gennemgår, hvad der menes med watt- og pulstræning, aerobt og anaerobt arbejde, restitution og ernæring, køreteknik og træningspsykologi – kort sagt alt, hvad der er værd at vide om træning for cykelryttere i teori og praksis.
  Også det sikkerhedsmæssige aspekt, der følger med rollen som holdkaptajn, er beskrevet og illustreret, og du får vist, hvordan du guider dit hold i at køre forsvarligt ved f.eks. paradekørsel og hvordan I effektivt og sikkert finder ind på én linje.

  Med udgangspunkt i bogens udførlige træningsprogrammer kan du målrette din og andres træning hundrede procent. Brug bogen som opslagsbog og reference, når du skal hente inspiration og viden til din egen træning, eller når du er træner for andre cykelryttere.

   


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 49,0000000000 Førpris: 249,0000000000 Listprice: 0