Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Dare gravel/MTB cykelsko Mat Burgundy

Varenr. 11-3861-013
Vælg variant
Størrelse
DKK 999,00
DKK 1.499,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  GAERNE CARBON G.DARE er en helt ny dimension mountainbike sko, som er et mix mellem detaljeret præcision og et stilrent design.  

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normal sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 7
  Vægt (størrelse 43) 325g
  BOA drejespænde
  BOA Garanti
  Tarsal Support System 1.0
  Transpirant sål
  Integreret hælkappe
  Anti-slip behandling (Shark Skin) 
  Air Ventilation System
  Comfort Fit Tongue

  Passer til SPD

Omhyggelig forskning, raffinerede materialer og helt nye teknologiske løsninger giver GAERNE DARE mtb. cykelskoen den mest utrolige ydeevne.

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være COMFORT FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM 1.0, som omgiver hælen, og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig anatomisk korrekt indersål, der støtter tarsalområdet, som er området bag fodleddets inderste ankelkno. Indersålen som er perforeret, forbedrer komforten og pedaleffektiviteten og sikrer det mest optimale mikroklima inde i skoen. 

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse af foden, og en nem og hurtig lukning. 
De 2 BOA L6 Dial Z drejespænder har et aerodynamisk design med en mindre diameter og en lavere profil, der både giver hastighed, ydeevne og præcision. Z som står for ZONAL FIT sikrer en uafhængig spændingsstyring mellem den øvre og nedre del af foden. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
Den nye MTB "DENSITY 7.0 sål er designet specielt til mountainbikebrug. Sålens struktur er en kombination af nylon- og glasfibermaterialer, der gør den både holdbar, let og tynd. Slidbanen er designet til at sikre maksimalt greb og stabilitet, og er velegnet til mange varierende terræntyper. Sålen har 2 aftagelige frontknopper, der giver skoen en forbedret trækkraft, hvis du står af og løber i varierende, mudret terræn.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 
Fire ventilationsåbninger garanterer ventilation inde i skoen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 999,0000000000 Førpris: 1499,0000000000 Listprice: 0