Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Fuga Road Carbon sole 10.0 Cykelsko

Varenr. 11-3660-004
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.599,00
DKK 2.199,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Gaerne Carbon G. Fuga cykelsko med EPS light weight Full Carbon Sole 10.0 og præcision i hver enkelt detalje.

  Landevejs cykelskoen, der har gennemgået en omhyggelig gennemtestning, giver med de raffinerede materialer den er fremstillet i og de nyeste teknologiske løsninger der er anvendt, en utrolig ydeevne. Mat hvid med sort hælkappe og sølv/sort kontrast.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 10
  Vægt (størrelse 43) 273g
  2 BOA L6 Dial Z drejespænder
  BOA Garanti
  Tarsal Support System 1.0 
  Integreret hælkappe 
  Non slip indvendigt (Shark Skin)
  Transpirant sål
  Comfort Fit Tongue 
  Passer til alle gængse brands som Shimano, Look, Time m.m


GAERNE CARBON G.FUGA er en helt ny dimension af cykelsko, som er opstået ud af en detaljeret præcision mixet med stilrent designet. Omhyggelig forskning, raffinerede materialer og helt nye teknologiske løsninger giver GAERNE FUGA cykelskoen den mest utrolige ydeevne.

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være COMFORT FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM 1.0, som omgiver hælen, og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig anatomisk korrekt indersål, der støtter tarsalområdet, som er området bag fodleddets inderste ankelkno. Indersålen som er perforeret, forbedrer komforten og pedaleffektiviteten og sikrer det mest optimale mikroklima inde i skoen. 

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse af foden, og en nem og hurtig lukning. 
De 2 BOA L6 Dial Z drejespænder har et aerodynamisk design med en mindre diameter og en lavere profil, der både giver hastighed, ydeevne og præcision. Z som står for ZONAL FIT sikrer en uafhængig spændingsstyring mellem den øvre og nedre del af foden. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
"GAERNE EPS LIGHT WEIGHT FULL CARBON SOLE 10.0" giver dig en garanti for absolut lethed og stivhed. 
Den ultratynde Carbon sål gør det muligt at minimere afstanden mellem foden og pedalen, hvilket giver den mest ultimative kraftoverførsel, når der trædes i pedalerne uden der tabes energi. 
De to kanaler der er placeret i sålen, sikrer perfekt ventilation af foden under kørslen. Det skridsikre gummiindlæg foran og bagpå sålen giver sikkerhed, når du går, og kan udskiftes ved behov.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 
Fire ventilationsåbninger garanterer ventilation inde i skoen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1599,0000000000 Førpris: 2199,0000000000 Listprice: 0