Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne ICE-Storm Road Varm Gore tex Vinterstøvle

Varenr. 11-3650-001
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.799,00
DKK 2.199,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Gaerne ICE Storm 1.0 Road er en højkvalitets vinterstøvler med glat sål og en åndbar Gore-Tex overdel, som gør støvlen ideel til brug under de ekstreme forhold, man som cyklist udsættes for uanset om det er på din vintercykel, til og fra arbejde eller et helt andet sted, hvor du ønsker at gøre brug af støvlen med den kraftige 2Density sål. Sort med sølvgråt logo.

  Gaerne cykelstøvler er som udgangspunkt små i størrelserne, og bør vælges i et nummer større en din normale sko. Se størrelsesguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 8
  Vægt (størrelse 43) 391g
  BOA IP-1 drejespænde
  BOA Garanti
  Gore-Tex overdel
  Reflektive staferinger
  Pull-on aid
  Slidbeskyttelse på front og side af støvlen
  Skridsikker og anatomisk udformet hælområde
  Anatomisk udformet sål indlæg
  Ekstra termo-isolerende mellemsål
  Passer til landevejsklamper alle gængse brands som Shimano, Look,Time m.m


GAERNE ICE STORM 1.0 ROAD er ideel under ekstrem kolde vejrforhold, og beskytter ligeledes mod indtrængende regnvand.

OVERDEL:
Overdelen af støvlen kombinere det meget åndbare Active Airflow mikrofiber med Gore-tex Durable membran. Denne kombination giver både en god åndbarhed, en uigennemtrængelighed samt en god termisk beskyttelse selv under ekstreme forhold. Den elastiske og vandafvisende krave i thermo placeret øverst på støvlen tilpasses benet ved hjælp af en kraftig velcrolukning. Bag kraven er støvlen udstyret med en kraftig reflekterende løkke, som gør det nemt at trække støvlen på, og samtidig giver det reflekterende materiale i løkken en forbedret synlighed på vejen i tusmørke, når lys fra f.eks en billygte rammer støvlen.
Støvlen er slidforstærket på begge sider og på fronten, som er de områder, der ofte udsættes for et hårdt slid under brug.

MELLEMSÅL: 
Mellemsålen består at et stærk thermo reflekterende materiale, som er placeret under sålen, og skaber en termisk barriere, så foden forbliver varm og tør.

INDLÆGSSÅL: 
Anatomisk korrekt udført med støtte i svangområdet som sikre en god komfort og maksimal kraft ud i pedalerne.

LUKKESYSTEM: 
BOA IP-1 drejespændet giver dig en let og ubesværet måde at spænde støvlen på. Via wiretråden opnår du en nøjagtig og ensartet tilspænding af støvlen, så den sidder perfekt på foden.

SÅL:
Skoens EPS POWER SÅL er fremstillet i nylon, som er yderligere forstærket med carbon for at opnå den maksimale stivhed i sålen. Den ultra tynde sål mindsker afstanden mellem foden og pedalen, hvilket sikre den bedst mulige kraftoverførsel. Foran og bag på sålen er der monteret gummibelægning, som forhindrer udskridning, når man går til og fra cyklen iført støvlen.

KLAMPER: 
Passer til MTB klamper fra gængse brands som Shimano, Look m.m.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1799,0000000000 Førpris: 2199,0000000000 Listprice: 0