Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Griffus 29 x 2,50 Tubeless Ready E-Bike

Varenr. 4-PV529552
EAN: 324838208018
DKK 399,00
DKK 440,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse


  Vægt1200g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless Ready
  Størrelse29 x 2.50"
  ETRTO58-622
  TPI (tråde pr. tomme)66
  TerrænE-bike/Trail/Enduro
Hutchinson Griffus serien er skabt til at vise sin styrke og kvaliteter på Enduro - Trail og E-Bike kørsel. Modellen er udviklet i den franske producents eget RaceLab og i samarbejde med nogen af verdens bedste Enduro kørere som fx. Isabeau Courdurier som vandt Enduro World Series i 2022

Grriffus E-bike foldedækket her er et ekstremt stærkt MTB dæk som er produceret med 2 x 66 vævninger pr. kvadratcentimeter (66 TPI) hvilket dækket en god balance mellem vægten og mobiliteten i dækket. En god mobilitet gør at dækket nemt og konstant former sig efter underlaget man kører på, således opnår rytteren konstant det bedst mulige greb og fremadrettet træk på dækket.
Det dobbelte vævelag er netop her at modellen skiller sig ud fra andre Griffus modeller, da producenten har en ønske om en øget styrke og robusthed så det kan modstå den øgede kraft og moment som udvikles på en e-mountainbike.

Udover et højt TPI tal er dækket fra kant til kant beskyttet med en Hardskin som er et brudstærkt tyndt tekstil som er lagt udenpå vævningerne af dækket og beskytter mod opskæring fra skarpe sten o.l. som du møder på din tur.

Gummiblandingen eller compounden som Hutchinson kalder RRebike er et et kapitel for sig selv, i det at dækket indeholder 3 forskellige compounds som er placeret strategisk på dækket alt efter hvilken opgave området af dækket har.
Generelt er knopper og gummibelægningen på Enduro/Trail og E-bikes dæk kraftigere end på et klassisk XC dæk da de ofte kører i mere ujævnt terræn. Compounden kan således være hårdere på midten i rullefeltet, end på kanterne hvor opgaven her er at yde en godt grej under svingning. 

Griffus 29 x 2.40 " modellen her er et "Multi purpose" dæk hvilket i alt sin enkelthed betyder at dækket kan køres med enten en slange i dækket, eller opsat som Tubeless hvor slangen i dækket er erstattet af en Latex væske som sammen med luften i dækket giver tætheden mellem dæk og hjulets fælg.

Har du brug for materialer til Tubeless opsætning finder du dette ved et klik her.

Sammenlignet med andre Griffus modeller som tilbydes er denne velegnet til E-mountainbikes som kræver en stærkere og mere udholdende dæk end til en klassisk mountainbike uden el-drev. Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 399,0000000000 Førpris: 440,0000000000 Listprice: 0