Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Kraken MTB Tubeless Ready Tan 29x2,30

Varenr. 4-PV529332
EAN: 3248382079475
DKK 449,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt800g
  DæktypeFoldedæk Hardskin
  FarveSort/Brun
  TypeTubeless Ready
  Størrelse29"x 2.30
  ETRTO55-622
  TPI (tråde pr. tomme)127
  TerrænXC/TrailHutchinson Kraken 29 x 2.30 er et stærkt mountainbike dæk udviklet hos den franske producents Racing LAB afdeling.
Udformningen af knopperne på Kraken dækket er inspireret af dem på top dækket Skeleton med henblik på at opnå de bedst mulige egenskaber overhovedet. Udviklet til hjulstørrelse 29" og med en dæk bredde på hele 2.30" hvilket giver mulighed for at kører med et lavt dæktryk, og dermed bedre at kunne håndterer kørsel på sten og område store ujævnheder, samtidig med en høj køre komfort.

Det ultimative ønske med udviklingen af Kraken dækket var at det ikke kun skulle bruges til Cross Country kørsel, men i høj grad også kunne være anvendeligt til alle dem som elsker at kører Trail.

Kraken er et meget stærkt og modstandsdygtigt dæk med hele 127 TPI og med en Hardskin tekstil belægning foran vævningerne som yder en yderligere beskyttelse mod punkteringer, samt mindre "cuts" og opskæringer af dækket i rullefeltet, og på siden af dækket.

Pga. det høje TPI tal er Kraken RLAB dækket rigtig gode til at forme sig efter det underlag man kører på, og har derfor et godt greb uanset hvor du kører din mountainbike hen. Det giver dig som rytter en ekstra sikkerhed i din håndtering af mountainbiken, og mulighed for at udfordre terrænet mere end du ellers er vant til med andre dæk.

Dækket her er Tubeless Ready hvilket betyder at du kan kører med dækket i en slangeløs opsætning, hvor en Latex væske sammen med luft indvendig i dækket sørge for at opretholde trykket i dækket. Ønsker du at opsætte dit dæk som Tubeless finder du et TUBELESS KIT nederst på sitet under Relaterede Produkter"

For til enhver tid at opnå de bedst mulige køreegenskaber med dine Hutchinson dæk, anbefaler producenten til tider at kører med forskellige modeller monteret foran og bagpå, alt efter hvilken genré af mountainbike du kører.

Til Cross Country kørsel: Kraken/For - Skeleton/Bag

Til Trail kørsel: Kraken/For - Kraken/Bag

På siden af dækket kan du til enhver tid finder informationer omkring højeste/laveste dæktryk.

Ønsker du yderlig information omkring dit Hutchinson Kraken RLAB dæk henviser vi til producentens hjemmeside. Klik her.Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 449,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0