Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Python 2 MTB Tubeless Ready foldesdæk 29x2,25

Varenr. 4-PV525352
EAN: 3248382063160
DKK 349,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt760g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless Ready
  Størrelse29” x 2,25 
  ETRTO54-622
  TPI (tråde pr. tomme)127
  TerrænCross Country - Trail

Det opdaterede Python 2 Tubeless Ready mountainbike dæk er et hurtigt rullende og aggressivt foldedæk. Det legendariske Python 2 har allerede opnået flere VM Cross Country sejre. Dækkets lave knopper gør, at det ruller usædvanligt godt, og de højere sideknopper giver det bid i svingene - især ved høj hastighed.

Dækkets gummi sammensætning kaldet RRxc er fremstillet med et medium hårdt rullefelt midt på dækket for at opnå den lavest mulige rullemodstand og højeste fart. Modsat er det med gummiet på siderne af dækket som er væsentligt blødere og fleksibelt for at give rytteren det perfekt greb i sving hvor knopperne former sig efter underlaget man kører på.

Karkassen på Python 2 er vævet med hele 127 TPI hvilket giver en smidighed og styrke af dækket som er uovertruffen, samtidig med at vægten af dækket holdes som lavt som muligt.
Python 2 dækket er et meget populært dæk som har været en del af mountainbike sortimentet i en del år, hvilket skyldes at modellen har en bred anvendelighed i mountainbike sporten.

Udformningen og mønsteret på Python 2 er især noget at det som bruger af dækket fremhæver som enestående når de anmelder dækket her.

Python 2 dækket er Tubeless Ready hvilket gør det attraktivt for alle ryttere uanset om de er til en løsning med en Dæk/Slange opsætning, eller med en Tubeless opsætning hvor slangen i dækket er erstattet af en Latex væske og luft som tætningsmiddel. Denne opsætning vinder mere og mere indpas i markedet, og mange motionister kører i dag rundt med en sådan opsætning.
Fordelen ved denne opsætning er bla mange, en lavere rotationsvægt, lavere dæktryk, bedre vejgreb, og ikke mindst at latex væsken i dækket lukker de huller der kommer i dækket ved en punktering med dæk og slange.

Hvis du anvender en Tubeless opsætning vær da opmærksom på at det minimale og maximale tryktryk skal ligge indenfor område som er angivet på siden af dækket. Ligeledes bør du være opmærksom på heller ikke at overstige det maximale dæktryk for fælgen af din hjulsæt.

Ønsker du yderligere information omkring Hutchinson Python 2 dækket kan du læse mere på producentens hjemmeside som du finder via dette link.
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 349,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0