Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Rapid RED Carbon DB 2WF C25 12 For 12/142 Bag HG

Varenr: RRC-22DCFR22AS
DKK 9.999,00
DKK 14.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse


  Fulcrum Rapid Red Carbon DB er den italienske producents sidste nye model indenfor kategorien af carbon gravel hjul. Carbon modellen her er helt specifikt rettet mod gravelryttere som elsker denne disciplin og går op i udstyret og den mindste detalje på cyklen. Gravel hjulsættet her skiller sig ud fra fx. landevejshjul ved at have en endnu bredere fælg og er samtidig opspændt med flere eger for at øge styrken. I dette tilfælde er den udvendige fælgbredde på hele 30,6 mm og indvendigt 25 mm hvilket næsten kalder på et dæk med et fornuftigt luftkammer. Fulcrum anbefaler derfor dækstørrelser mellem 38 og 60 mm i bredden som de ideelle størrelser.

  Carbonfælgen er konstrueret med en højde på 30 m/m og med den udformning som producenten kalder S-Shape. Fordelen ved denne specielle udformning er udover en vægtbesparelse, en bedre udligning af styrken mellem de enkelte eger, samt en højere lateral stivhed i hjulet generelt som i sidste ende giver mere kraft ud i hjulet og dermed højere hastighed.

  Rapid Red Carbon DB hjulsættet her er bygget op med det som Fulcrum kalder CUP AND CONE BEARINGS som er et bedre og mere letløbende hjulleje end på de billigere Fulcrum hjul. Lejets udformning gør det ideelt til at modstå og forvalte den kraft der opstår når hjulsættet presset under brug. Lejet kan efterjusteres for at imødekomme slør og slitage.

  Rapid Red Carbon DB er et ASTM 2 hjul hvilket betyder at hjulsættet må bruges i ujævne terræner med højde forskelle på op til 15 cm, hvilket er rigeligt når man tænker på de grus, skovstier og lign. som er gravelcyklens favorit område at kører i.

  Hjulsættet er også udstyret med den feature som Fulcrum kalder ”2 WAY-FIT ” hvilket betyder at hjulsættet indvendigt i fælgen er uden egerhuller, og dermed nemt og hurtigt kan opsætttes til Tubeless kørsel uden brug af fælgtape eller lign, her isættes blot ventiler og dækket monteres sammen med Tubeless væsken. 

  Ventiler til brug for opsætning af hjulsættet til Tubeless medfølger til dette hjulsæt.

  Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (Axial Fixing System) som svarer til standard monterings systemet Center Lock fra Shimano. Hjulsættet passer til alle gravel eller crosscykler med 12 m/m stikaksler (Thurax) for og bag.

  Rapid Red Carbon DB er et flot og superlet hjulsæt opspændt med hele 24 eger i for og baghjul, med et meget stilrent udseende som vil matche enhver gravelcykel. Bag dette enestående hjulsæt ligger hele 4300 timers laboratorietests hvor hjulet er testet i udholdenhed og udfordret via forskellige stresstests, hvor resultatet er blevet til et af markedets bedste gravelhjul, over i købet med en ultra lav vægt på blot 1490 gram pr. sæt.

  Hjulsættet her er kompatibelt med Shimano HG11/Sram men kan også leveres i udgaver med Sram XDR og Campagnolo Ekar kassettebody. Du finder disse hjul i oversigten via dette link.


  TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  DÆKTYPE2-Way Fit Ready (Slange/Tubeless)
  EGERPROFILRounded, straight pull
  DÆKSTØRRELSE38 mm - 60 mmNIPLERAluminium
  HJULSTØRRELSE700cNAV FORAluminium, Aluminium flange
  FÆLGHØJDE30 mmNAV BAGAluminium, Aluminium flange
  FÆLGBREDDE30 mm, indvendigt mål 25 mm
  LEJERCup & Cones justerbar
  BREMSESYSTEMDisc Brake / Centerlock
  FORHJUL KOMPATIBELT
  HH12-100
  BREMSEFLADEAFSBAGHJUL KOMPATIBELTHH12-142
  EGER FOR24KASSETTE OPSÆTNINGShimano/Sram - XDR - N3W
  EGER BAG24VÆGT1490 gram
  EGER MATERIALEAluminium Double ButtedVÆGTGRÆNSE RYTTER120 kg incl. cykel/rytter/oppakningRelaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 9999,0000000000 Førpris: 14999,0000000000 Listprice: 0