Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Bamberg SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3101371.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 199,00
DKK 300,00
På lager Leveringstid 1-2 dage.

HÅNDRYGGEN: Micro mesh - 
HÅNDFLADEN: Micro-air
MATERIALE: Håndryg 82% Polyester 18% Elastan Håndflade 100 % Polyester

FUNKTIONER: COMFORT- INNOVATION - PULL OFF SYSTEM - Ergomic FLEX-FOAM padding

Den alsidige Roeckl Bamberg besidder alt hvad der skal til for at blive din favorit cykelhandske. Den scorer ikke kun point pga. sit sporty, enkle og meget tiltalende udseende, men også for sin høje produktions kvalitet og gode stødabsorberende egenskaber. 
Håndfladen er fremstillet i tyndt, blødt mikroperforeret og dermed åndbar MICRO-AIR materiale og sømløs COMFORT INNOVATION polstring omkring tommelfingeren, samt ergonomisk FLEX-FOAM polstring i håndfladen for et behageligt greb om styret.
På den elastiske håndryg har producenten anvendt luftigt, behageligt blødt og åndbart mikro-net i en kombination med mat Elastan i høj kvalitet. Derud over er der en bred frotté overflade på oversiden af tommelfingeren så sveden kan tørres af panden mens man cykler.
Indvendigt på handskens 2 miderste fingre findes Roeckl´smarte PULL OFF system hvor en silikone belagt del af dobbelt stof giver en nem måde at trække handsken af på efter cykelturen er færdig.

Roeckl´store logo på oversiden af handsken er fremstillet i reflekterende stof som giver en forbedret synlighed i trafikken.

Roeckl Bamberg leveres i den klassiske sorte udgave som passer naturligt ind i ethvert cykel outfit. Handsken er en unisex handske som kan bruges af både herrer og damer.

Kan maskinvaskes ved 30 grader.

Find den rigtige handske størrelse ved at bruge vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug dette link:

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 199,0000000000 Førpris: 300,0000000000 Listprice: 0