Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Bangor SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3101356.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 199,00
DKK 300,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
170 års know-how gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Micro Mesh, Lycra Full Dull
HÅNDFLADEN: Micro-Air
FUNKTIONER: Comfort-Innovation, Pull off system, ergonomic Flex-Foam padding, blødt tørre-område ved tommelfingrene, reflekterende print

Bangor er en yderst behagelig slip-in handske hvor åbningen hverken er for snævre eller for bred og passer godt ind til størrelsen af ​​håndleddet.
Håndryggen er en kombination af Lycra Full Dull og Micro Mesh og tommelfingeren er fremstillet af mikrofleece med tydeligt farvet print. Et reflekterende print på håndfladens yderside, i form af Roeckl bogstaver i samme farve som ved handskens åbning, giver større synlighed i svagt lys.
Håndfladen består af et tyndt, åndbart og skridsikkert Micro-Air materiale samt en ergonomisk Flex-Foampolstring. Dette beskytter dine hænder mod stød, tryk og vibrationer. Comfort-Innovation som er et patenteret, sømløst materiale, reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren.
Roeckls eksklusive Pull-off system, som er placeret ergonomisk korrekt inderst på de 2 midterste fingre, bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken.
Bangor er en yderst behagelig slip-in handske, hvor åbningen hverken er for snæver eller for bred og sidder godt ved håndleddet.

Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug dette link:

ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 199,0000000000 Førpris: 300,0000000000 Listprice: 0