Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Bangor SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3101356.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 199,00
DKK 299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  Bangor er en yderst behagelig slip-in handske hvor åbningen hverken er for snævre eller for bred og passer godt ind til størrelsen af ​​håndleddet. 

  Håndryggen er en kombination af Lycra Full Dull og Micro Mesh og tommelfingeren er fremstillet af mikrofleece med tydeligt farvet print. Et reflekterende print på håndfladens yderside, i form af Roeckl bogstaver i samme farve som ved handskens åbning, giver større synlighed i svagt lys.

  Håndfladen består af et tyndt, åndbart og skridsikkert Micro-Air materiale samt en ergonomisk Flex-Foampolstring. Dette beskytter dine hænder mod stød, tryk og vibrationer. Comfort-Innovation som er et patenteret, sømløst materiale, reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren.

  Roeckls eksklusive Pull-off system, som er placeret ergonomisk korrekt inderst på de 2 midterste fingre, bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken.
  Bangor er en yderst behagelig slip-in handske, hvor åbningen hverken er for snæver eller for bred og sidder godt ved håndleddet.

  HÅNDRYGGEN: Micro Mesh, Lycra Full Dull
  HÅNDFLADEN: Micro-Air
  FUNKTIONER: Comfort-Innovation, Pull off system, ergonomic Flex-Foam padding, blødt tørre-område ved tommelfingrene, reflekterende print

  Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

  ROECKL SIZE-GUIDERelaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 199,0000000000 Førpris: 299,0000000000 Listprice: 0