Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Basel SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3101368.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 149,00
DKK 249,00
På lager Leveringstid 1-2 dage.
 • Beskrivelse
  HÅNDRYGGEN: Lycra
  HÅNDFLADEN: Digital Suede
  MATERIALE: 82% Polyester 18% Elastan Håndflade: 100% Polyester 

  Uanset om du vil ud på en hurtig cykeltur efter arbejde, eller en længere tur i weekenden er det et sæt Roeckl Basel du skal have på. Handsken har et skridsikkert greb på styret og fantastisk stødabsorbering. Årsagen til det ???  Håndfladen er fremstillet i et blødt og slidstærkt materiale som Roeckl kalder Digital Suede, samt et 3-zonet FLEX-FOAM områder med en silikone belægning som giver det optimale greb om styret.

  En smidig mat Lycra på håndryggen, samt en god velcrolukning på oversiden af hånden sikre at handsken sidder perfekt på hånden, samtidig med at der er masser af fleksibilitet til fingrene til at betjene gear og bremsehåndtagene. 
  Når det gælder komfort scorer Basel point med sin ergonomiske FLEX-FOAM polstring i håndfladen, og den eksklusive COMFORT INNOVATION fra Roeckl som tydeligt aflaster tommelfinger bøjningen ved fx gearskifte. Disse gennemtænkte features forhindrer eller udsætter "sovende fingre på din cykeltur.

  En behagelig blød fleece på oversiden af tommelfingeren sørger for at du kan tørre sveden af panden, eller ordne den løbende næse mens du cykler. Roeckl Basel er en handske af sædvanlig høj Roeckl kvalitet, og i en sort farve som passer til et hvert cykeloutfit. Roeckl logoet på handskerne er udført i reflekterende design for en højere synlighed.

  Roeckl Basel er en unisex handske og og kan derfor benyttes af både herrer og damer.

  En Roeckl handske hvor du får rigtig meget for dine penge.

  Find den rigtige handske størrelse ved at bruge vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

  Brug linket her:


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 149,0000000000 Førpris: 249,0000000000 Listprice: 0