Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Ibros SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3103247.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 299,00
DKK 400,00
På lager Leveringstid 1-2 dage

170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Revolutional® coldblack® Lycra
HÅNDFLADEN: DURASENSE
FUNKTIONER: COMFORT-INNOVATION, ERGONOMIC CUT, PULL OFF SYSTEM, ALL-WEATHER-GRIP, XRD® Technology, reflective design elements, soft-wipe thumb (blødt synligt tørreområde ved tommelfingrene)

Ibros repræsenterer den moderne trend indenfor cykelhandsker, med sit iøjnefaldende metalliske udseende der efterlader et puristisk, rent og enkelt udtryk. Ibros kombinerer sit progressive design med funktioner, der opfylder selv de højeste krav.

Takket være den sømløse håndryg fremstillet af det ultra bløde Revolutional® coldblack® Lycra, passer den sofistikerede handske, som var det en anden hud. På varme dage forhindrer materialet næsten, at overflader bliver varmet op. Derudover absorberer materialet fugtighed, og giver mulighed for naturlig fordampning, der giver langt højere komfort på de lange ture om sommeren. Den meget effektive XRD® polstring i håndfladen og på tommelfingeren er yderst åndbar, tynd og fleksibel, og sørger for den mest optimale dæmpningsevne. XRD® teknologien giver ud over et sikkert greb i styret, en stor komfort på de lange ture såvel som i ujævnt terræn.

Handskespecialisterne fra Roeckl Sports har tilføjet det generøse Air-Flow-System til materialet, for at forbedre ventilationen mærkbart. Håndfladen fremstillet af Durasense med All-Weather-Grip sikrer et sikkert greb i alle former for vejr. Gennemtestede features som Pull Off System samt den praktiske soft-wipe-tommelfinger, fuldender det yderst funktionelle sæt af funktioner.

Find den rigtige handske størrelse ved at benytte vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug dette link:


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 299,0000000000 Førpris: 400,0000000000 Listprice: 0