Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Indal SF cykelhandsker sort/hvid

Varenr: 7-3103232.009
Størrelse
DKK 300,00
DKK 450,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse
  170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

  HÅNDRYGGEN:Lycra Full Dull + Micro Mesh 
  HÅNDFLADEN:Durasense
  FUNKTIONER: Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, Pull off system, XRD® beskyttelse, blødt tørre-område ved tommelfingrene, All-Weather-Gripp, reflekterende print

  Håndryggen er en kombination af Lycra Full Dull og Micro Mesh og tommelfingeren er fremstillet af mikrofleece med tydelige grafiske prints. På Micro Meshen er påsat tofarvede 3D applikationer, som også fungerer som beskyttelse.

  Det nye dæmpende materiale kaldet Poron® XRD ™ er et yderst stødabsorberende materiale, som kompenserer for op til 90% af slagenergien. Samtidig er det både meget tyndt, åndbart og meget fleksibelt. Kort sagt - materialet følger hver af håndens bevægelser, og er derfor perfekt til tekniske cykelhandsker.

  Men Indal har endnu mere at byde på. Cykelhandskens ventilation i ​​håndfladen er optimeret ved hjælp af diskrete udskæringer. Roeckls Ergonomisk Cut gel polstring dæmper tryk og vibrationer, og forhindrer for stor belastning. Det gennemprøvede Comfort-Innovation, som er et patenteret, sømløst materiale reducerer belastningen på det følsomme område mellem tommel- og pegefingeren.

  All-Weather-Gripp garanterer en perfekt greb i al slags vejr, og Roeckl eksklusive Pull-off system, som er placeret ergonomisk korrekt inderst på de 2 midterste fingre, bidrager med en ukompliceret afmontering af handsken. Tommelfingeren, som fungerer som en visker eller et lommetørklæde, er fremstillet i meget blødt mikrofleece materiale, og fuldender denne meget omfattende vifte af funktioner.

  Håndfladen i Indal-handsken er fremstillet i et holdbart, blødt og tyndt syntetisk ruskind kaldet Durasense.

  Reflekserne, der er fordelt rundt på hele handsken, giver den sidste finish. Det karakteristiske Roeckl-håndlogo og Roeckl bogstaverne i form af tredimensionelle applikationer, bidrager med synlighed i mørket, og giver handsken de sidste visuelle highlights.


  FIND DIN HANDSKESTØRRELSE 

  Mål hånden med et målebånd - alternativt et bånd/snor, som du derefter måler på en lineal. 

  Åben din hånd og grib om målebåndet, knyt ikke hånden for hårdt, men forestil dig, at du holder om dit styr.

  Se skema her >>.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 300,0000000000 Førpris: 450,0000000000 Listprice: 0