Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Izu SF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3103242.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 249,00
DKK 375,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionaliteter.

HÅNDRYGGEN: Micro mesh
HÅNDFLADEN: DURASENSE
FUNKTIONER: COMFORT-INNOVATION, ERGONOMIC CUT, PULL OFF SYSTEM, XRD® Technology, ALL-WEATHER-GRIP, soft-wipe thumb (blødt synligt tørreområde ved tommelfingrene), reflekterende design elementer

Izu er Roeckls stærke kort inden for slip-on handsker, der sidder perfekt uden velcrolukningen i håndledet. Den langskaftede cykelhandske får, med en innovativ designteknik den helt perfekte kombination af komfort og slidstyrke. Handskens specielle snit gør at den sidder perfekt, og at den derfor er som skabt til de lange intensive træningsture. 

Det visuelle design er simpelt, men funktionerne er mange og komplekse. Den meget effektive XRD®-polstring i håndfladen er yderst åndbar, tynd og fleksibel, og sørger for den mest optimale dæmpningsevne og et sikkert greb i styret. Durasense i håndfladen optimerer ventilationen, og Roeckls All-Weather-Grip sørger for det perfekte greb i al slags vejr. Pull-off systemet og det reflekterende Roeckl logo er bare nogle af denne handskes mange features.

Takket være Roeckls eksklusive Comfort-Innovaton og Ergonomic Cut får du med denne handske en komfort, der er flere cykellængder foran konkurrenten. Kort sagt – det er forudbestemt at denne handske vil blive brugt og elsket af de ryttere, der kræver produkter, hvor de ypperste tekniske features gå op i en højere enhed. 

Find den rigtige handske størrelse ved at benytte vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug dette link:


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 249,0000000000 Førpris: 375,0000000000 Listprice: 0