Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Roeckl Mantua Gravel FF cykelhandsker sort

Varenr. 7-3104824.000
Vælg variant
Størrelse
DKK 149,00
DKK 349,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
  • Beskrivelse

    Roeckl Mantua FF er en let gravel eller MTB handske i den kendte høje kvalitet fra tyske Roeckl som har produceret handsker siden 1839.

    Fem finger handsken giver en god kontakt med cyklen samtidig med silikone banerne indvendigt i handsken optimere grebet omkring styret. Gel puderne sørger for en god stødabsorbering og giver en bedre kontrol af din gravel eller MTB cykel.

    Det åndbare materiale brugt på overdelen af handsken gør det nemt at komme af med sveden fra hænderne når handsken bruges i de varmere måneder af året.

    Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af Roeckl Sizeguide:


HÅNDRYGGEN:Solar Tan Thru® - gen 2

HÅNDFLADEN: Durasense

FUNKTIONER:Comfort-Innovation, Ergonomisk Cut, All-Weather-Gripp, Gel-technology, blødt tørre-område ved tommelfingrene, reflekterende print.

Lange fingerhandsker til sommerbrug? Hvis man spørger Roeckl siger de ja absolut! Ikke bare til en tur på mountainbiken, men også på race eller gravelcyklen. Med lange fingerhandsker opnås maksimalt greb på styret og dermed præcis og hurtig brug af både gear og bremser.
Den luftige Mantua-handske er ekstrem let og føles som et ekstra lag hud, og i tilfælde af styrt beskyttes hele hånden fra hudafskrabninger. Håndryggen er fremstillet af Solar Tan Thru®, et yderst åndbart materiale, hvor solens stråler kan passere og stadig brune.
Håndfladen er fremstillet i et tyndt, blødt og vejr-resistent Durasense-materiale, som er en form for syntetisk læder udstyret med alle Roeckls funktionelle features. Af kvaliteter, der vedrører komforten kan nævnes Ergonomic Cut gel padding og Comfort Innovation. Silikonebelægning og All-weather-gripp sørger for maksimalt greb i både vådt og tørt vejr.. Et reflekterende kantbånd afrunder handsken på det helt rigtige sted.

Find den rigtige størrelse handske ved at gøre brug af vores Roeckl Size guide som du finder nederst på siden "Guides"

Brug linket her:

ROECKL SIZE-GUIDE

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 149,0000000000 Førpris: 349,0000000000 Listprice: 0