Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Coral Bengal Vinter Jakke Dame Blue

Varenr. S-3W51775CORALBENGBN
Vælg variant
Størrelse
DKK 749,00
DKK 1.800,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  VINDMODSTAND ●●●●●
  REGNMODSTAND ●●●●
  ÅNDBARHED ●●●●
  ISOLERING ●●●●●
  SYNLIGHED ●●●●
  TEMPERATUROMRÅDE -5 / +5

  FIND DEN RIGTIGE FORM OG STØRRELSE  Santini Coral Bengal er en cykelvinterjakke fremstillet til damer fremstillet af en kombination af fleece og  hi-tech materialer for beskyttelse mod regn og kulde.


SANTINI CORAL BENGAL er en lækker og varm vinterjakke som giver dig den helt rigtige pasform og komfort og sikre dig dermed de optimale betingelser for en god cykeloplevelse i efterårs og vintermånederne. Det store reflekterende område på ryggen af jakken sørger for at du bliver set i trafikken så snart tusmørket sætter ind.

VINTER BESKYTTELSE
Jakken er produceret i  et vindtæt og varmt materiale kaldet Polartec. Coral Bengal er en meget alsidig jakke bestående af 3 forskellige lag som er 100 % vindtæt og meget modstandsdygtig overfor regn og byger. Manchetterne i ærmerne er fremstillet i varm og blød termofleece som giver en perfekt balance mellem åndbarhed og varme.

FORBEDRET PASFORM
Modellen er designet til at tilpasse sig de kvindelige kurver, og har udover dobbelt lags håndledsmanchetter en elastisk manchette i taljen som ved hjælp af silikone grips indvendigt i jakken opretholder den helt rigtige placering af jakken på kroppen.

GODE OPBEVARINGSMULIGHEDER
3 store ryglommer samt en ekstra mindre lomme på venstre side af ryggen sørger for god og nem opbevaring af dine vigtigste personlige genstande som mobiltelefon, nøgler m.m under din cykeltur.

HØJ SYNLIGHED
Et kraftigt reflekterende mønter af prikker på tværs af ryggen giver ekstrem synlighed på vejen selv under dårlig sigtbarhed.

STØRRELSES GUIDE
Find den rigtig størrelse jakke ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 749,0000000000 Førpris: 1800,0000000000 Listprice: 0