Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Cykel Knickers 3/4 Dame Sort

Varenr. S-2S134GILALBANE
Vælg variant
Størrelse
DKK 449,00
DKK 749,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  SANTINI ALBA KNICKERS TIL KVINDER


  ANTI-UV BESKYTTELSE ●●●●
  ÅNDBARHED ●●●
  ANTI-SHOCK ●●●●
  AERODYNAMIC ●●●
  TEMPERATUR +18/+35

  FIND DEN RIGTIGE FORM OG STØRRELSESantini Alba Knickers er den perfekte løsning til kvinder som ikke ønsker cykelbukser med seler. Udfordring med at få cykelbukserne til at sidde optimalt er løst ved at gøre cykelbukserne højere og mere elastiske i taljen end cykelbukser med seler.
En elasticitet som er nøje afstemt så de stadigvæk sidder optimalt under brug til din spinningtime, eller på din cykeltur.

For mange kvindelige cykelryttere er det et ønske at knæene skal være dækket af stof, og samtidig skal cykelbukserne ikke kravle op ad lårene under brug.
Modellen her har netop den 3/4 længde som går ned over knæene, og samtidig holdes hvert bukseben korrekt udstrakt og konstant i den rette placering ved hjælp af en bred elastisk silikonekant i enden af hvert bukseben.

Pude indlægget GILevo i Alba modellen er blandt producentens bedste, og korrekt udformet efter den kvindelige anatomi. Puden er en 3-lags pude som er optimeret med gelelastomer syet ind i puden. Dette giver en maksimal kørekomfort idet at elastomerne dækker hele trykstedet i puden, og konstant ændres under hver pedalomdrejningen. Denne smarte detalje giver rytteren en længere udholdenhed på cyklen.

Samlet set er Santini Alba 3/4 knickers til damer en rigtig god investering da modellen er velegnet til både spinningtimen og til din tur på racercyklen i weekenden. Kvaliteten af Alba modellen gør at det er et par knickers man kan gøre bruge af gennem flere sæsoner.

Find din korrekte størrelse knickers ved at gøre bruge af Santini´ størrelsesguide som du finder i linket nedenunder. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 449,0000000000 Førpris: 749,0000000000 Listprice: 0