Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Gran Depart Copenhagen Jersey Samleobjekt

Varenr. S-RE94075CGDC2TDF
Vælg variant
Størrelse
DKK 599,00
DKK 799,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
  • Beskrivelse

    Limited Edition trøje til den fantastiske Tour i Danmark - Produceres ikke længere  Video præsentationen

    Santini´s Gran Depart Copenhagen Jersey er en fantastisk lækker cykeltrøje fra kollektionen af samme navn. Santini Gran Depart trøjen er udført i den facon som producenten kalder Classic Fit som er den udgave der giver mest plads til former eller en "almindelig" kropsbygning.

    Find den rigtige størrelse trøje ved at gøre brug af Santini størrelsesguiden som du finder i linket nedenunder.

Santini Grand Depart Copenhagen jerseyen er en den italienske producents kæmpe hyldest til den længe ventede Tour start som kom til Danmark. I designet af trøjen er der virkelig tænkt over udseendet, hvad den symboliserer og at trøjen kunne  være et superflot minde for rigtig mange der elsker dette løb, og som ønsker et evigt minde om en Tour De France start i Kogens København..

Ser man på det grafiske design foran på ærme/bryst symboliserer de 5 vandrette striber, de 5 byer som får besøg af tour karavanen i Danmark. København - Roskilde - Nyborg - Vejle og Sønderborg.
De 3 vandrette striber der fortsætter hen over brystet symboliserer de 3 etaper som kørt i DK. 
På venstre ærme fuldender Dannebrog den flotte front af trøjen.

På ryggen af  trøjen ser man navnene på de 5 byer samt en hilsen til den gule førertrøje og Grand Depart byen København.
En helt igennem flot cykeltrøje som sikkert vil falde i de flestes smag.

Grand Depart trøjen er udstyret med 3 store lommer på ryggen, samt en ekstra mindre lomme med lynlås til opbevaring af fx. nøgler, kreditkort eller andre værdigenstande.

Trøjen er syet i den facon som man hos Santini kalder for Classic Fit, som er det snit der giver mest plads til lidt former, eller den "almindelige" kropsbygning. 
Cykeltrøjen har en gennemgående lynlås og er en uni-sex model som henvender sig til både herrer og damer.
Materialet brugt i fremstilling af trøjen er letvægts mikro-mesh hvilket gør den meget åndbar og elastisk hvilket giver en rigtig god pasform.

Cykeltrøjen er en del af et Grand Depart Copenhagen Kit, som ud over trøjen også tæller Bibshorts - Handsker - Kasket og Strømper. Alle dele af dette kit finder du på vores TOUR DE FRANCE site som du finder ved et klik her.

Du finder den rigtige størrelse ved at bruge Santini´s størrelsesguide. Linket finder du nederst på sitet.

Alle Santini cykeltrøjer fremstilles på producentens egen fabrik i Bergamo, Italien.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 599,0000000000 Førpris: 799,0000000000 Listprice: 0