Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Santini Redux Istinto Bibshorts Herre Sort

Varenr. S-2S1075C3REDUXISTIN
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.199,00
DKK 1.999,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage.
 • Beskrivelse

  SANTINI REDUX ISTINTO AERO BIBSHORTS TIL MÆND

  Aero bibshorts til mænd med ekstraordinær komfort der ikke findes bedre i programmet.

  ANTI-UV BESKYTTELSE ●●●●○
  ÅNDBARHED ●●●●○
  AERODYNAMIC ●●●●●
  TEMPERATUR +18/+35

  FIND DEN RIGTIGE FORM OG STØRRELSESantini Redux Istinto er den absolute top cykelbuks fra den italienske leverandør, og henvender sig til ryttere som kører rigtig mange kilometer på cyklen, eller til dem som bare ønsker den bedst mulige oplevelse når de er afsted.

Materialet brugt i fremstillingen af denne cykelbuks gør at de sidder som "malet" til kroppen, og giver oplevelsen af at rytter og cykelbuksen er en og samme del. Som Santini udtrykker det, er det nærmest en følelse af at bukserne er tatoveret på kroppen. På baggrund af dette udsagn er det ingen overdrivelse at det er producentens mest aerodynamiske cykelbukser i sortimentet.

En helt speciel oplevelse er også puden/indlægget i denne buks som naturligvis også er Santini´s bedste pude C3 som består af et 3-lags indlæg, hvor det midterste indlæg er fremstillet af gel-elastomer som man bla. kender den fra cykelhandsker.
Gel indlægget sørger for at trykstedet på siddeknoglerne flyttes under hver pedalomdrejning, hvilket forbygger den "sovende" fornemmelse i underkroppen som mange ryttere sikkert har oplevet på en af deres cykelture. Samtidig yder det sømløse indlæg en helt unik komfort, time efter time på de lange cykelture.

De brede sømløse seler, krydset på ryggen sørger for at selerne sidder behageligt på skuldrene og er samtidig meget åndbare, hvilket er gældende for alle materialerne brugt i fremstillingen af denne model.

For at cykelbukserne beholder deres placering på låret når rytteren bevæger sig, og samtidig sveder, er hvert bukseben forsynet med en bred silikonestribe indvendigt.

Redux Istinto lever 100 % op til sin benævnelse som "top cykelbuks" og ønsker du en cykelbuks som skal blive dine favoritbukser og dem du vælger hver gang du skal ud og cykle, bør du vælge denne model.

Find den rigtige størrelse ved at gøre brug af Santini sizeguide som du finder i linket nedenunder.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1199,0000000000 Førpris: 1999,0000000000 Listprice: 0