Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Skeleton MTB RL Tubeless Ready foldedæk 29x2.15

Varenr. 4-PV529292
EAN: 3248382079437
DKK 299,00
DKK 399,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse


  Vægt670g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless Ready Hardskin
  Størrelse29”x 2.15 
  ETRTO53-622
  TPI (tråde pr. tomme)66
  TerrænCross Country - Trail


Hutchinson Skeleton vil glæde alle de XC-ryttere, der ønsker at opnå den maksimale ydeevne, den allerbedste håndtering og det sikreste greb!

Med 53mm dæk bredde giver det en forøget greb og "bid" i det underlaget du kører på, hvilket betyder at du kan udfordrer sporet og dig selv med en højere hastighed uden at gå på kompromis med din sikkerhed.
Slidbanen er udført med en RRXC Compound udviklet med henblik på lavest mulige rullemodstand. Den midterste sektion af rullefeltet er med en medium hårdhed som giver dig fart, hvorimod knopperne på siden af dækket er blødere, og dermed giver bedre greb i sving hvor udskridning skal undgås. 

Skeleton er udført med 66 TPI i karkassen, og med et lag at Hardskin tekstil foran vævningerne. Dette Hardskin gør dækket meget modstandsdygtigt over for opskæringer af compound og vævninger fra skarpe sten og andre elementer der udfordrer under din mountainbike tur. Samtidig gør Hardskin laget at den samlede vægt at dækket holdes nede.

Skeleton dækket er naturligvis Tubeless Ready og kan nemt opsættes til dette, men kan naturligvis også køres med en Dæk/Slange opsætning hvis det er det man er mest til.
Ønsker du at lave en Tubeless opsætning med Latex væske, tape osv. finder du et Tubeless Kit nederst på dette site under Relaterede Produkter.

Skeleton modellen her er primært egnet til tørre og hurtige underlag.

Ønsker du yderligere information omkring Hutchinson Skeleton dækket kan du læse mere på producentens hjemmeside via dette link.

At Skeleton er et populært dæk blandt de professionelle ses ud fra denne udtalelse:

Gerrado Ulloa
EFIDEPORTE PRO CYCLING TEAM:

Skeleton dækket giver mig en del, og er hurtigt blevet mit konkurrence dæk nummer et. Det er let, og vigtigst af alt er det meget hurtigt, hvilket er essentielt for at gøre en forskel på World Cup niveau, når man kører på de hurtigst sektioner af ruten. side knopperne har et fantastisk greb, hvilket giver mig en sikkerhed for at kunne navigere sikkert gennem de sværeste sektioner. Skeleton vil uden tvivl stadigvæk være mit første valg til de kommende XC World Cup løb.Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 299,0000000000 Førpris: 399,0000000000 Listprice: 0