Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Taipan MTB Hardskin foldedæk 29x2,10

Varenr. 4-PV701062
EAN: 3248382063368
DKK 249,00
DKK 299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt740g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless Ready 
  Størrelse29” x 2,10"
  ETRTO52-622
  TPI (tråde pr. tomme)66
  TerrænCross Country - Trail


Dette Taipan 29" dæk henvender sig primært til mountainbike rytteren som er aktiv indenfor Cross Country (XC) og Trail henset til dækbredden på 2.10" og som kører i meget varieret terræn, men trods det ønsker at kører med det bedst mulige dæk til opgaven.

Størrelsen af de laterale knopper varierer for at forbedre grebet i de varierende vinkler, dækket forventes at blive udfordret i. Takket være knoppernes V-form bliver mudderet ”kastet” af dækket, mens det er i fart.

Taipan er udstyret med Hardskin®, som er en forstærkning der ligger udenpå vævningerne af karkassen. Et dæk med Hardskin er mere modstandsdygtigt over for opskæring fra skarpe sten, uden at det går udover smidigheden. Smidigheden er det vigtigste og altafgørende for dækkets ydeevne og styrke. Et smidigt dæk ruller nemmere hen over ujævnhederne, og giver et bedre greb, færre punkteringer og bedre komfort.

Taipan er Tubeless Ready, hvilket gør det muligt at montere dækket direkte på fælgen. Fordelen er, at hele dækkets smidighed udnyttes, og at dæktrykket ikke behøver at være ret højt. Det mindsker risikoen for ”snake bite”, hvor slangen punkterer, fordi den trykkes helt fladt mod jorden. Med den Tubeless Ready teknologi øges komforten og ydeevnen og risikoen for at punktere mindskes.

Den nye Tubeless Light teknologi, hvor man bruger en butylforing til forsegling af indersiden af dækket, er den første af sin slags. Tubeless Light er blev udviklet for at optimere ydeevnen (lavere rullemodstand) og øge komforten (lavere tryk) og endelig for at øge sikkerheden, hvis dækket punkterer, at dækket vil forblive på fælgen.

Se altid dækkets minimum/maksimum dæktryk på siden af selve dækket. Husk altid at forholde dig til den pågældende fælgs maksimalt anbefalede dæktryk!

Fås også i størrelse: 27.5”

Ønsker du yderligere information omkring Hutchinson Taipan dækket finder du det på producentens hjemmeside via dette link.

Pierre-Geoffroy fra Team B'Twin MTB Racing siger om Taipan:
« Taipan er et meget alsidigt dæk, som passer særdeles godt til mange forskellige forhold - fra meget tørt til meget vådt føre. Det betyder for eksempel, at du aldrig vil være handicappet på en maraton. Kvaliteten af gummiblandingen giver et enestående greb, og tillader mig at holde på, hvor jeg tidligere havde gledet og skredet ud »

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 249,0000000000 Førpris: 299,0000000000 Listprice: 0