Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Taipan Tubeless Ready 29 x 2,40 Sort

Varenr. 4-PV704002
EAN: 3248382087708
DKK 279,00
DKK 349,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse


  Vægt880g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort
  TypeTubeless eller Dæk/Slange
  Størrelse29” x 2,40
  ETRTO57-622
  TPI (tråde pr. tomme)66
  TerrænAlle terræner 


Hutchinson Taipan er den model i Hutchinson MTB sortimentet som er bredest anvendeligt. Taipan giver rytteren Performance, og godt greb uanset underlaget, og de forhold der køres under. Den "runde" dæk mønster profil vil ved brug overbevise alle skeptikere og brugere af den mere firkantede dæk mønster profil.

Taipan har et forholdsvis groft dækmønster med mange knopper, hvilket er årsagen til at modellen kan håndtere alle slags underlag, tørt, vådt, mudder, løst you name it, og Taipan klarer opgaven.
Taipan passer rigtig godt til den "almindelige" mountainbikes XC og sporkørsel.

Medvirkende til en lave rullemodstand er den gummi compound og teknik som Hutchinson bruger i dækket. 
Compound og teknik kaldes for Bi-compund, hvor gummiblanding brugt midt på dækket er forholdsvis hård, hvor imod blandingen på siden af dækket er af en anden og blødere compund som sikre mountainbiken et godt greb i underlaget i sving, eller andre ujævnheder generelt.

Taipan dækket er fremstillet med en ekstra tekstil beskyttelse mod skarpe sten og opskæring på siden af dækket. En tekstil belægning som Hutchinson kalder Sideskin.

Mobiliteten og bevægeligheden i dækket er en altafgørende faktor på en mountainbike. Mobiliteten sørger for at dækket former sig efter det underlag rytteren kører på, og sørger for at dækket opnår det bedst mulige greb i underlaget, fx i sving.
Antallet af tråde i det vævede dæk har derfor stor betydning for dækkets bevægelighed og punkteringsresistens. Taipan modellen her er vævet med 66 tråde pr. kvadratcentimeter (66 TPI) hvilket giver en god balance mellem vægt og punkteringsbeskyttelse.

Taipan er et "multi" purpose foldedæk som kan køres med en slange i dækket, eller med en Tubeless opsætning, hvor slangen i dækket bliver erstattet af en latex væske som udgør tætningen mellem dæk og fælg på mountainbiken.

Ønsker du at sætte din mountainbike op til Tubeless finder du materialerne ved et klik her.

Taipan udgaven her med en dækbredde på 2,4 tommer er din sikkerhed for at du har en dæk med en fornuftig punkteringsresistens og en dæk som sørger for at du altid kan forcere selv de dårligste og ujævne underlag. Så gider du ikke skifte dæk efter årstiden eller underlaget du skal kører på bør du vælger Hutchinson Taipan som dit foretrukne model og dækket som skal sidde på din mountainbike.


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 279,0000000000 Førpris: 349,0000000000 Listprice: 0