Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Touareg Gravel Tan Tubeless Ready 700x40

Varenr. 4-PV529751
EAN: 3248382081140
DKK 379,00
DKK 449,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Vægt490g
  DæktypeFoldedæk
  FarveSort/Brun
  TypeTubeless Ready
  Størrelse700 x 40
  ETRTO40-622
  TPI (tråde pr. tomme)127
  TerrænGravel - Pendler


Med Hutchinson Touareg modellen har den franske dækproducent forsøgt at samle al deres viden omkring Mountainbike og Race dæk for at kunne producere det ultimative Gravel dæk. Vurderet ud fra den feed-back som producenten har fået, er dette lykkedes ganske godt. Som udgangspunkt har man benyttet sig af samme karkasse som man finder på den populære landevejs-serie Fusion. Touareg er fremstillet med 127 TPI hvilket er det højeste antal vævninger som Hutchinson benytter sig af overhovedet. 

Det høje antal vævninger giver en rigtig god mobilitet og smidighed i dækket, og samtidig med at den samlede vægt holdes nede på et minimum. En anden gevinst ved de mange vævninger pr. kvadrat centimeter er at dækket opnår en rigtig god beskyttelse mod punkteringer. For at øge denne beskyttelse yderligere har man foran hele karkassen lagt et lag af HARDSKIN som er et tekstil lag som flintesten og andre skarpe elementer fra underlaget, har mere end svært ved at gennemtrænge.

Udfordringen ligger ikke bare i at gøre dækket så stærkt som muligt mod punkteringer, det SKAL også være let for at opretholde en så lav rotationsvægt som muligt, og samtidig kunne forme sig efter det underlag man kører på uanset hvor man færdes. Denne kombination finder man derfor bedst ved at kombinerer mange vævninger og hardskin laget.

Gummi belægningen som Hutchinson bruger på modellen er kalder producenten for en BI-COMPOUND. Det er en blanding der er opdelt 2 steder på dækket. Dels en medium hård compound midterst på dækket som giver dækket den lavest mulige rullemodstand og højeste fart, og dels en blødere gummi blanding på siderne af dækket, for at give det bedst og mest sikre greb i underlaget.

Med de mange mindre knopper på hele Touareg dækket vil du opleve et særdeles godt vejgreb på nærmest alle de veje og stier du tager din Gravel cykel ud på, og samtidig gør de mange lave knopper at du har en meget lav rullemodstand på dækket, som man især vil føle på de hårde grusstier, asfalt eller lign.

Touareg er naturligvis Tubeless Ready, hvilket giver dig flere muligheder for opsætning af dit dæk og hjulsæt. Enten med en Dæk/Slange opsætning, eller som Tubeless, hvor slangen i dækket er udskiftet med en latex væske og luft blanding i dækket som tætningsmiddel mellem dæk og fælg. Ønsker du at prøve kræfter med en Tubeless opsætning finder du de ting du skal bruge på vores site via dette link.

Med dækbredden på de 45 m/m sikre man den bedst mulige komfort på de gode lange gravelture og samtidig en god mulighed for at kunne forcerer stenede og meget ujævne passager på din rute uden problemer. Med de nævnte styrker og udformning af Touareg er det blandt de mest sublime Gravel dæk på markedet, og med rigtig mange fans ude i "gravel-landet"Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 379,0000000000 Førpris: 449,0000000000 Listprice: 0