Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg


Nyhedsbrev

Juhl Cycling Nordic udsender nyhedsbreve på mail ca. 2 gange om ugen med gode tilbud, produktnyheder fra vores leverandører, gode tips til brug af produkterne og meget mere..

Hver måned trækker vi lod om cykelrelaterede præmier, blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev. Du er automatisk med i puljen, hvis du modtager nyhedsbrevet.

Ønsker du at modtage Juhl Cycling Nordics nyhedsbreve, så er det nemt at tilmelde sig. Udfyld blot din e-mailadresse i tilmeldingsboksen herunder og afslut med at trykke "Tilmeld".

Skulle det ske, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve kan du nemt afmelde igen via et link i bunden af en af de modtagne nyhedsmails.

NB! Enkelte emailservices (bl.a. Gmail) har en tendens til at placere vores nyhedsbreve i spamfilteret. Der er to metoder til at undgå dette. Den sikreste metode er at oprette info@juhlcycling.dk som en "kontakt" i dit emailkartotek (det er denne mailadresse vi afsender nyhedsbreve fra). Dermed undgår du med sikkerhed problemet. Alternativt kan du, første gang du modtager et nyhedsbrev fra os, som havner i spamfilteret, vælge "sikker afsender", "it's not spam" eller lignende (definitionen er forskellig afhængig af udbyderen). Dermed vil du fremadrettet undgå problemet.


Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder og tilbud direkte i din inbox