Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Challenger Road TT 700x28 Tan

Varenr. 4-PV704201
DKK 279,00
DKK 299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Hutchinson Challenger er et af de sidste nye landevejsdæk til dæk/slange opsætning lanceret fra den franske dækproducent gennem mere end 165 år.
  Dækket er et rigtig godt allround dæk som man kan kører på hele året rundt.
  I udviklingen af dækket har man haft fokus på at fremstille et langdistancedæk med en høj komfort og god beskyttelse mod punkteringer på dine lange cykelture.

  Challenger dækket er fremstillet med 66 vævninger pr. kvadratcentimeter hvilket gør at dækket opnår en god balance mellem vægt, mobilitet og punkteringsresistens.

  Som en yderligere punkteringsbeskyttelse er dækket i rullefeltet under compounden beklædt med et Polyamid belægning som skal forhindre spidse og skarpe genstande fra asfalten i at lave en punktering på din tur på racercyklen. Polyamid øger modstandsresistensen med 25 % uden af forøge vægten betragteligt.

  Gummiblandingen, eller compounden som det kaldes er lavet med den teknik og blanding som Hutchinson kalder Bi-compound.
  En teknik hvor man på midten i rullefeltet af dækket har en hårdere compound end i siderne. Den hårdere compound sikre den lavest mulige rullemodstand når det ligeud. Den blødere compound på siderne af dækket sikre rytteren de optimale greb i asfalten under svingning.

  Hutchinson Challenger er et kompromisløst dæk som har taget verden med storm, og er på kort tid blevet meget populært på markedet. Så ønsker du et dæk du kan stole på uden på landevejen året rundt, og som giver dig den bedst mulige komfort på dine ugentlige cykelture en modellen her et godt valg som din faste partner på cyklen.

  Challenger 700 x 28 m/m dækket er udført i den populære Sort/Brune Tan farve.


Vægt300g
DæktypeFoldedæk -  Bi-Compound
FarveSort/Brun Tan
TypeTube type - Dæk/Slange
Størrelse700 x 28
ETRTO28-622
TPI (tråde pr. tomme)66
TerrænLandevej Distance
Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 279,0000000000 Førpris: 299,0000000000 Listprice: 0