Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing 3 C17 hjulsæt XDR

Varenr. R3I18CFRBX
DKK 4.299,00
DKK 4.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage.
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  RIM DYNAMIC BALANCE
  MO-MAG
  WIDE RIM TECH
  MILLED RIM
  HIGH STREGHT ALUMINIUM
  ANTI ROTATION SYSTEM
  DIFFERENTIATED RIM HEIGHT
  CUP&CONE
  TWO-TO-ONE
  OVERSIZE FLANGE
  DRSC (DIRECTIONATED RIM-SPOKE COUPLING)
  TRACEABILITY
  F.I.C (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)

  Dette hjulsæt passer til Sram XDR kassette body.

Med Fulcrum Racing 3 hjulsættet er du rigtig godt kørende enten som et meget seriøst træningshjulsæt, eller som et godt løbshjul. På dette niveau er man virkelig begyndt at have endnu mere fokus på styrke og vægten af hjulet for at imødekomme de øgede krav og forventninger, der er til et hjulsæt af denne type.

For blandt andet at opnå øget styrke er fælgen udført i en speciel stærk aluminiumslegeringen (6082), som er den stærkeste aluminium i serien, og samtidig er alt overskydende vægt på fælgen fjernet ved udfræsning af materialet mellem hvert eger. Denne teknik er noget som klart kan aflæses af den samlede vægt på hjulsættet, som kun rammer 1560 gram, hvilken ikke er mange gram højere end markedets dyreste hjul.

Racing 3 søger efter den perfekte balance i hjulet, som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt kalder RIM DYNAMIC BALANCE. Der enkelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul, er vægtkompenseret med enten øget materiale brug, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

Med en indvendig fælgbrede på 17mm og en udvendig på 22,5mm er hjulsættet meget velegnet til en dækbredde fra 25mm og op til 50mm. Vælger man fx et 25 m/m dæk vil de aerodynamiske aftryk som hjulet efterlader være noget nær optimalt, og samtidig øges køre komforten, og dækkets rullemodstand sænkes.

For at optimere og øge styreegenskaberne på Racing 3 har Fulcrum lavet en differenceret fælghøjde mellem for og baghjul (DIFFERENTIATED RIM HEIGHT). Således er højden i forhjul 27mm og baghjul 30mm. Ønsket med denne feature er at give forhjulet bedre styreegenskaber, og gøre det knap så vindfølsomt, modsat baghjulet hvor man med det lidt højere asymmetriske fælg skaber en højere stivhed i hjulet, og derved overfører mere kraft ud i hjulet, med en højere fart til følge.

For at imødekomme det pres og den udbøjning der kommer fra kassettesiden i baghjulet under brug, er hjulet monteret op med det dobbelte antal eger i højre side kontra venstre (14/7). Samtidig gør oversize flangen i træksiden af hjulet også at eger længden forkortes, og den samlede styrke i hjulet øges. Alle disse tiltag betyder i sidste ende at de kræfter rytter lægger i pedalerne giver en øget hastighed af racercyklen.

At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid, sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for. Designet på eger og nav er forbedret for at skabe et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig, når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

Fulcrum Racing 3 hjulsættet er bygget med det, som Fulcrum kalder CUP AND CONE BEARINGS, som er et bedre og mere letløbende hjulleje end på de billigere Fulcrum hjul. Lejets udformning gør det ideelt til at modstå og forvalte den kraft der opstår, når hjulsættet presset under brug. Lejet kan efterjusteres for at imødekomme slør og slitage.

Ønsker du en ekstra beskyttelse at hjul lejerne mod indtrængende vand, støv og grus kan du med fordel monterer et DRP (DIRT ROAD PROTECTION) kit som er en tætningsring der placeres foran de lukkede lejer i navet. 

Alt i alt er Fulcrum Racing 3 en meget stærkt og ikke mindst populært hjulsæt, hos dem som elsker Fulcrum. Du får et meget holdbart og ultra let hjul sat i forholdet til pris, vægt og ydelse. Hjulsættet er til fælgbremse og leveres derfor med stikaksler til Quick Release (QR).

Dette hjulsæt er kompatibelt med Sram XDR kassette body.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPEDæk og slange
EGER FOR16 (8 venstre + 8 højre)
DÆKBREDDE25 mm - 50 mmEGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
FÆLGMATERIALEAluminium (6082, T6 Pre-Aging)
EGER MATERIALERustfri ståleger, double butted
FÆLGMATERIALE DETALJE
R2-Milling
EGERPROFILAero, straight pull
FÆLGHØJDE
For 27mm, bag 30mm
NIPLERBrass
FÆLGBREDDE22,5mm ETRTO 17CNAV FORAluminium, Aluminium flanger
BREMSEFLADEAluminium, turnedNAV BAGAluminium, Aluminium oversize flange
BREMSESYSTEMFælgbremserLEJERJusterbare Cup & Cone leje system
FORHJUL KOMPATIBELTQRVÆGT1560g
BAGHJUL KOMPATIBELTQRVÆGTGRÆNSE RYTTER109kg

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 4299,0000000000 Førpris: 4999,0000000000 Listprice: 0