Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing 4 C17 hjulsæt HG

Varenr. R4-19CFRBS
EAN: 8055349738116
DKK 3.799,00
DKK 3.999,00
Ikke på lager Leveringstid 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  RIM DYNAMIC BALANCE
  ANTI ROTATION SYSTEM
  TWO-TO-ONE
  OVERSIZE FLANGE
  WIDE RIM TECH
  TRACEABILITY
  F.I.C (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)


  Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassette body.

   
Siden lanceringen af Racing 4 hjulsættet er populariteten af hjulet kun øget dag for dag. Racing 4 var blandt de første på markedet, som blev præsenteret med den væsentligt bredere fælg end tidligere set.

Med en indvendig fælgbredde på 17mm og en udvendig på 23,2mm er hjulsættet meget velegnet til en dækbredde fra 25mm og op til 50mm. Vælger man fx et 25mm dæk, vil de aerodynamiske aftryk som hjulet efterlader være noget nær optimalt, og samtidig øges kørekomforten, og dækkets rullemodstand sænkes.

Aerodynamik og stivhed i hjulene er noget af det, man har haft meget fokus på, da man designede denne model. En semi-høj fælghøjde på 35mm samt et eger antal på 16/21 (for/bag) taler for et stærkt og stift hjulsæt, som generer kraften direkte ned i asfalten. Samtidig gør man i baghjulet brug af den teknik som Fulcrum kalder TWO TO ONE, hvor man bruger det dobbelte antal eger i kassettesiden (14/7) kontra modsatte side.

Oversize flangen i baghjulets trækside formindsker længde af egerne i denne side, og stivheden i baghjulet øges også her betragteligt. Racing 4 hjulene er også nøjagtig afbalanceret, forstået på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul, er vægtkompenseret med enten øget materiale brug eller med 2 kraftigere eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

For at tilsikre at hjulsættet opretholder sin eger tilspænding og styrke, har Fulcrum i for og bag nav udformet navet således, at hvert eger ligger i et spor som passer til udformningen af egeret. Dette betyder at egeret forbliver ”låst”, og ikke kan roterer. De flade aero eger opretholder dermed sin opspænding, og vinkling i forholdet til kørselsretningen.

Ønsker du en ekstra beskyttelse af dine hjul lejer mod indtrængende vand og støv, kan du med fordel monterer et DRP kit (DIRT ROAD PROTECTION) som er en ekstra tætningsring som placeres foran de lukkede lejer. Du for kittet via dette link eller nederst på sitet under Relaterede Varer.

Generelt set er Racing 4 en meget alsidigt hjulsæt, som kan lidt af det hele, uden at sprænge budgettet for køb af hjul til din racercykel. Dette Fulcrum Racing 4 hjulsæt er udelukkende til brug på cykler med fælgbremse, og leveres derfor med tilhørende Quick Release stikaksler (QR).

Hjulsættet er kompatibel med Shimano/Sram kassette body.

Du finder samtlige specifikationer på hjulsættet nederst på dette site.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPEDæk og slange
EGERPROFIL Trukne, aerodynamisk profil, double butted
DÆKBREDDE25 mm til 50 mmNIPLERAluminium
FÆLGMATERIALEAluminiumNAV FORAluminium, Aluminium flanger
FÆLGHØJDE 35mmNAV BAGAluminium, Aluminium oversize flange
FÆLGBREDDE23,2mm,
ETRTO 17C
LEJERJusterbare industri lejer
BREMSESYSTEMFælgbremserFORHJUL KOMPATIBELT
QR
BREMSEFLADEAluminium, turned
BAGHJUL KOMPATIBELTQR
EGER FOR16 (8 venstre + 8 højre)KASSETTE OPSÆTNINGShimano/Sram eller Campagnolo
EGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-OneVÆGT 1725g
EGER MATERIALERustfri stålegerVÆGTGRÆNSE RYTTER109kg


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 3799,0000000000 Førpris: 3999,0000000000 Listprice: 0