Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing 4 DB 2WF Hjulsæt Sram XDR

Varenr. RC4-22DFR22AX
DKK 3.799,00
DKK 4.299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  ANTI ROTATION SYSTEM
  F.I.C FULCRUM IDENTIFICATION CARD
  TRACEABILITY
  AFS AXLE FIXING SYSTEM
  SQUARE MILLING 
  DISC SPECIFIC RIM
  2WAY-FIT READY

  Dette hjulsæt passer til Sram XDR kassettebody.


Takket være profil højden på 34 m/ m er det nye Fulcrum Racing 4 DB det nærmest perfekte balance mellem aerodynamik, køreegenskaber, og et multi brugbart landevejshjul i alle landskaber. Hjulsættet er ideelt i kuperet terræn og bjerge, og har gode styreegenskaber når den går hurtigt ned af bakke igen.
Fulcrum Racing 4 DB er også populært blandt de professionelle cykelryttere, idet WorldTour holdet bruger Racing 4 DB som hjul under alle deres træningslejre, hvilket må fortælle noget om hjulsættets evner.

I forholdet til den tidligere version er fælgen på den nye udgave blevet lettere da der ved hjælp af CNC teknologi, og samtidig er fælgbredden øget fra 17 m/m til nu 19 m/m for at i møde komme det stigende tendens at vælge et 25, 28 eller 32 m/m landevejsdæk, som monteret på hjulsættet afsætter et lavere vindmodstand end tidligere, og samtidig øger kørekomforten på racercyklen.

Racing 4 DB modellen her er nu også det som Fulcrum kalder for 2-WAYFIT hvilket betyder at hjulet kan køres enten med en dæk/slange opsætning, eller som Tubless opsætning hvor slangen i dækket er erstattet af en latex væske som hældes og udgør tætningen mellem fælg og dæk. De medfølgende Tubless ventiler sørger for at du nemt kan lave denne opsætning på din Racing 5 DB hjulsæt, uden ekstra tilkøb af ventiler og tape.

Racing 4 DB har rustfrie ståleger med round profil - 24 for (8 højre/16 venstre) og 24 bag (16 højre/8 venstre), og giver sammen med MONOBLOCK HUB FOR DISC navet den ønskede styrke der skal til for absorbere de store kræfter der kommer fra disc bremsen, og ikke mindst fra kæde og kassetten bag.

Med FULCRUM ANTI ROTATION system hæves niveauet for, hvad eger opspænding af hjulet kan give af effekt. Designet på eger og nav er forbedret for at skabe et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig, når det påvirkes under kørslen. Dette betyder at hjulet til enhver tid opretholder den eger tilspænding, som det er produceret med.

Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (AXIAL FIXING SYSTEM), som svarer til standard monterings systemet Center Lock. Hjulsættet passer som standard til alle race eller gravelcykler med 12m/m stikaksler (Thru Axle) for og bag.

Rent visuelt har denne nye model også fået et meget moderne udtryk, således er alle stickers på siden af hjulet med ny og tidssvarende grafik, og fælgsiderne i elegant matt look.

Modellen har en samlet lav vægt på kun 1710g pr. sæt, og er kompatibel med Sram XDR. Fulcrum Racing 4 DB kommer også med Shimano HG eller Campagnolo Ekar kassettebody.
Du finder samtlige specifikationer på hjulsættet nederst på dette site.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE2-Way-FitEGER PROFIL
Rounded, straight pull
DÆKSTØRRELSE25 - 50 m/mNIPLERAluminium
FÆLG MATERIALE
AluminiumNAV FOR
Aluminium, aluminium flange
FÆLGHØJDE34 m/m For/bagNAV BAG
Aluminium, aluminium flange
FÆLGBREDDE INDV.19 m/mLEJERLukkede lejer/Justerbare
BREMSESYSTEMDisc brakeFORHJUL KOMPATIBELTHH12-100 
BREMSEMULIGHEDER
AFSTMBAGHJUL KOMPATIBELTHH12-142
EGER FOR
24 (8 højre, 16 venstre)KASSETTE OPSÆTNING
XDR-Shimano-N3W
EGER BAG
2 (16 højre, 8 venstre)VÆGT1.710g
EGERMATERIALE
Rustfri stålVÆGTGRÆNSE RYTTER
120kg incl. rytter 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 3799,0000000000 Førpris: 4299,0000000000 Listprice: 0