Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing 4 DB Hjulsæt Sram XDR

Varenr. ERC4-21DFR22AX
EAN: 8057017987987
DKK 3.499,00
DKK 4.299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER

  RIM DYNAMIC BALANCE
  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
  WIDE RIM TECH
  ASYMMETRIC RIM
  2WAY-FIT  SYSTEM (ROAD)
  REINFORCED HEAD SPOKES
  REINFORCED FREEHUB SYSTEM

  Dette E-RACE hjulsæt passer til Sram XDR-12 Speed kassette body.

Som det første hjulsæt i til E-Racer eller E-Gravel cykler præsenterer FULCRUM E-RACE 4 DB. Race og Gravel cykler med motor som vi allerede har set det et stykke på mountainbike området, er en genré indenfor cykelsport og fritid som er i hastig vækst i Europa. Det har derfor været magtpålæggende for Fulcrum at kunne tilbyde et hjulsæt som leverer varen fra første gang de bliver monteret på din cykel.

Det er derfor ikke noget tilfælde at valget er faldet på FULCRUM E-RACE 4 DB  som i udseende og teknologi læner sig meget op ad det populære landevejshjul RACING 4 DB. Dog er E-RACE 4 væsentligt opdateret og forstærket på mange punkter for at kunne holde til de ekstra belastninger hjulsættet bliver udsat for på en E-Racer eller E-Gravel cykel.

E-RACE 4 DB er opbygget på en aluminiums fælg med 34 m/m profil højde, og med en indvendig fælg bredde på 22 m/m. Set i det lys foreslår Fulcrum at man benytter et gravel eller race dæk mellem 30 og 45 m/m. Hjulsættet er 2WAY-FIT READY hvilket betyder at man som standard kan kører med en dæk/slange opsætning, men ved en mindre ombygning kan hjulsættet opsættes til TUBELESS kørsel, som er uden slange i hjulet, men med en latex væske som tætningsmiddel.

Til denne ombygning kræves et "Converter-kit" fra Fulcrum. Dette "Kit" medfølger ikke hjulsættet ved køb. Er du ikke bekendt med hvordan man ombygger hjulsættet til Tubeless, kan du følge guiden fra Fulcrum via dette link.

Med et ønske om at opretholde et maximal stivhed i hjulene har Fulcrum fremstillet en asymmetrisk fælg profil som på bedst mulige måde håndterer de kraftige belastninger der kommer dels fra kassetten/motoren og fra bremseskiverne. Ydermere er hjulsættets eger forstærket omkring hovederne, da dette er "stresspunktet" i overgangen mellem fælg og eger. De 24 eger i hvert hjul er fremstillet i rustfri stål og med et variabel tykkelse på 1,8-2,2 m/m.

En af de komponenter på hjulet som er udsat for de største kraftoverførsler fra motoren er kassettebodyen. På E-RACE 4 modellen er denne komponent også gennemtænkt i sin udførsel, og i materiale valget. Kassette body og de indvendige paler er udført i hærdet stål for at kunne modstå de belastninger som kommer fra motor og drev over længere tid. Tests hos Fulcrum har påvist at kassettebodys udført i dette materiale, er 4 gange så holdbare i stress tests over længere tid, end kassette bodys til almindelige race og gravel cykler uden motor. 

Til montering af bremseskiverne gør Fulcrum brug af deres AFS (Axial Fixing System) som svarer til Shimano´s Center Lock system, og monteres på helt samme måde. Men pga. patenter hos Shimano må dette navn ikke bruges på et Fulcrum hjul.

Ofte vil dette hjulsæt bruges i miljøer og områder som man forbinder meget med vand, grus og støv. Derfor er de "lukkede" kuglelejer i hjulene ekstra beskyttet med et sæt ekstra læbering foran lejerne. Dette teknologi kalder Fulcrum for DRP (Dirt Road Protection). 

Dette hjulsæt passer til Sram XDR 12-Speed kassette body, og monteres med cyklens egne aksler (Thru axle) systemet. 

FULCRUM E-RACE 4 DB er et super godt bud på et stærkt og flot hjulsæt når dit nuværende E-racer eller E-gravel hjulsæt skal udskiftes. E-RACE 4 besidder nemlig mange af de gode tekniske detaljer man søger efter når man skal udskifte sit gamle hjul, og samtidig til en pris som er særdeles acceptable.

Hjulsættet her er til hjulstørrelse 700c og IKKE 650B.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆTYPE2-Way FitTM ReadyEGER PROFILRounded, straight pull
DÆKBREDDE30 - 45mm
NIPLERAluminium
FÆLGMATERIALEAluminiumNAV FORAluminium, aluminium flange
FÆLGHØJDE34 m/m For/BagNAV BAGAluminium, aluminium flange
FÆLGBREDDE22mm indvendigLEJERIndustri lejer
BREMSESYSTEMDisc brakeFOR AKSEL KOMPATIBILITETHH12-100 
BREMSE MULIGHEDERAFSTMBAG AKSEL KOMPATIBILITETHH12-142
EGER FOR24 (8 højre, 16 venstre)BODYSram XDR 12-Speed.
EGER BAG24 (16 højre, 8 venstre)VÆGT1.870g
EGER MATERIALE
Rustfri stålVÆGT BEGRÆNSNING135 kg incl. rytter/cykel/oppakning

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 3499,0000000000 Førpris: 4299,0000000000 Listprice: 0