Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing 5 DB AFS FORHJUL HH12-HH15

Varenr. R5-16DFB25AFS
DKK 1.250,00
På lager 
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
  DISC SPECIFIC RIM
  ASYMMETRIC RIM
  ANTI ROTATION SYSTEM
  MONOBLOC HUB
  2-WAY-FIT READY
  F.I.C (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)
FULCRUM RACING 5 DISC BRAKE FORHJUL.

FULCRUM RACING 5 DISC BRAKE  HJULSÆT:
Fulcrum Racing 5 Disc Brake er et hjulsæt, der takket være en lang række gode tekniske egenskaber, har opnået en stor alsidighed. Det er er sikkert også grunden til at netop denne model på kort tid, er blevet meget populært hos race og gravel cyklisten.

Bruges dette hjulsæt til enten som Gravel eller Cross hjul, bør du montere et DRP (DIRT ROAD PROTECTION) KIT for at beskytte hjulsættets lejer yderligere mod vand og støv, som kan forkorte holdbarheden af lejet.På dette hjulsæt bruges DRP KIT 2.

Racing 5 DB aluminiums hjulsættet er opbygget på et solidt fundament af viden, og er opdateret med de nyeste trends indenfor hjul teknologi som fx. den øgede udvendige fælgbredde på 21,8 m/m. Ligeledes er den indvendige bredde øget, så det aerodynamisk passer perfekt til 25mm dæk. Fordelen ved det bredere 25mm dæk er bla. en øget komfort samt en lavere rullemodstand over asfalten.

Alsidigheden og styrken i den bredere fælg gør at man uden problemer kan montere dæk op til 50mm i bredden, hvilket betyder, at man uden problemer også kan anvende hjulsættet på en gravelcykel. Racing 5 DB er nemlig ASTM kategori 2 godkendt, hvilket tillader kørsel med hjulene i ujævne terræner, hvor netop gravelcyklen hører hjemme.

Derud over har Fulcrums udviklingsafdeling inkluderet flere tekniske detaljer, som det asymmetriske bagfælg, der giver en materiel vægt besparelse, samt en øget stivhed og slutteligt mere fart i cyklen.

Den stærke eger konstruktion i både for og baghjul giver mærkbare forbedringer i kraft af større vridningsstabilitet, øget tværgående styrke og bedre respons ved acceleration. Konstruktionen giver også mulighed for højere og mere ensartet eger tilspænding i baghjulet.

Racing 5 DB har ståleger med round profil - 24 for (8 højre/16 venstre) og 24 bag (16 højre/8 venstre), og giver sammen med MONOBLOC navet den ønskede styrke der skal til for absorbere de store kræfter der kommer fra disc bremsen, og ikke mindst fra kæde og kassetten bag.

Med Fulcrums Anti-rotations-system hæves niveauet for, hvad eger opspænding af hjulet kan give af effekt. Designet på eger og nav er forbedret for at skabe et egerhul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig, når det påvirkes under kørslen. Dette betyder at hjulet til enhver tid opretholder den eger tilspænding, som det er produceret med.

Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (Axial Fixing System), som svarer til standard monterings systemet Center Lock. Hjulsættet passer som standard til alle race/cross eller gravelcykler med 12mm stikaksler (Thurax) for og bag, men kan ved hjælp af Fulcrums Converter Kit ombygges til klassisk QR (Quick Release) eller til fx 15mm stikaksel i forhjulet.
Racing 6 DB er også udstyret med den feature som Fulcrum kalder ”2 WAY-FIT READY ” hvilket betyder at hjulsættet som standard, køres med dæk og slange, men via en mindre ombygning kan opsættes til Tubless (slangeløst) med udvalgte Schwalbe dæk. Vejledningen til ombygning af hjulsættet, og hvad der skal bruges med henblik på Tubless opsætning finder du på Fulcrums hjemmeside (Se link)

Modellen har en samlet lav vægt på kun 1610g pr. sæt, og er kompatibel med Shimano/Sram. Hjulsættet fås også til Campagnolo samt mulighed for ombygning til Sram XDR kassettebody.
Du finder samtlige specifikationer på hjulsættet nederst på dette site.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE2-Way FitTM ReadyEGER PROFIL
Rounded, straight pull
DÆK MULIGHEDER28"NIPLERAluminium
FÆLG MATERIALE
AluminiumNAV FOR
Aluminium, aluminium flange
FÆLGHØJDEFor og bag 26mmNAV BAG
Aluminium, aluminium flange
FÆLGBREDDE21,8mm ETRTO 17CLEJERIndustri lejer
BREMSESYSTEMDisc brakeFORHJUL KOMPATIBELTQR/HH15-100/HH12-100 (no skewers incl.)
BREMSEMULIGHEDER
AFSTMBAGHJUL KOMPATIBELTQR/HH12-142/HH12-135 (no skewers incl.)
EGER FOR
24 (8 højre, 16 venstre)KASSETTE OPSÆTNING
Plasma behandlet, Shimano
EGER BAG
2 (16 højre, 8 venstre)VÆGT1.610g
EGERMATERIALE
Rustfri stålVÆGTGRÆNSE RYTTER
109kg

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1250,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0