Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing Zero Comp. DB Hjulsæt Sram XDR

Varenr. R0-20DFR22AXCO
EAN: 8057017987697
DKK 7.499,00
DKK 9.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  RIM DYNAMIC BALANCE
  WIDE RIM TECNOLOGY
  MOMAG
  DISC SPECIFIC RIM
  SQUARE MILLING
  HIGH STRENGHT ALUMINIUM
  ANTI ROTATION SYSTEM
  USB (ULTRA SMOOTH BEARINGS)
  CUP&CONE
  MONOBLOCK HUB FOR DISC
  CARBON HUB
  PLASMA FREEHUB
  OVERSIZE FLANGE

  Dette hjulsæt passer til Sram XDR 12-Speed kassette body.

Fulcrum Racing Zero Competizione DB er blandt de nyeste modeller i Fulcrums store sortiment, og henvender sig til de ryttere som gerne lige vil skille sig lidt ud fra mængden med et hjulsæt som man ikke ser på hvert gadehjørne.Visuelt er Zero Competizione DB virkelig noget ekstraordinært med den sort matte aluminium kombineret med reflekterende stafferinger og skrift. Det er ”Ulven i fåreklæder” for bag det afdæmpede ydre finder du et super stærkt og meget hurtigt hjul som besidder alt det nyeste indenfor hjulteknologi.

Farten i hjulet er rigtig godt hjulpet på vej af at være monteret op med producentens bedste hjullejer CULT (CERAMIC ULTIMATE LEVEL TECNOLOGY) som jf. tests kører 9 gange bedre end almindelige standard lejer. Lejerne er fuld keramiske og behøver derfor ingen smøring eller vedligeholdelse af nogen art.

Grundstyrken i hjulet finder du i den 30 m/m semihøje fælg profil for og bag. Aluminiumslegeringer som er brugt i fælgen AL6082 er jf. Fulcrum markedets stærkeste og letteste. Samtidig er det kun indvendigt i fælgen der er eger huller (UNDRILLED RIM BED) hvilket er medvirkende til yderlig styrke i fælgen.

For at imødekomme det pres og den udbøjning der kommer fra kassettesiden i baghjulet under brug, er hjulet monteret op med det dobbelte antal eger i højre side kontra venstre (14/7). Samtidig gør oversize flangen for og bag at hjulet også, at eger længden forkortes og den samlede styrke øges. Disse tiltag betyder i sidste ende at de kræfter rytter lægger i pedalerne giver en øget hastighed af racercyklen. Fulcrum kalder denne teknologi for TWO-TO-ONE og OVERSIZE FLANGE TECHNOLOGY. For at udligne det horisontale pres i hele hjulsættet og absorbere kraften fra skivebremse, er forhjulet (7/14) opspændt, altså modsat opspændingen i baghjulet.

At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for. Designet på eger og nav er forbedret for at skabe et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

Hjulsættet er opbygget med det som Fulcrum kalder WIDE RIM BED som er et udtryk som henleder til den knap 24 m/m udvendige, og 19 m/m indvendige fælgbredde. Den øgede fælgbredde giver en øget styrke, og monteret med fx et 25 m/m dæk et minimalt aerodynamisk aftryk. Fordelen ved den øgede dæk er ligeledes en højere kørekomfort, samt en lavere rullemodstand på asfalten.

Racing Zero Competizione DB søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der enkelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

Racing Zero Competizione DB har det som Fulcrum kalder 2-WAY FIT hvilket betyder at hjulsættet kan køre med enten en dæk & slange opsætning, eller som tubeless (slangeløst) med dæk som er tubeless-ready, og flydende latex væske i luftkammeret. Racing Zero DB skal i modsætning til de billigere hjul i Fulcrum programmet ikke ”bygges om” men skal blot monteres med de medfølgende ventiler, og væske jf. vejledningen. Tubeless opsætninger vinder mere og mere indpas på racercyklen i dag og i fremtiden, og med Racing Zero Competizione DB er du også her opdateret med det sidste nye.

På et højteknologisk hjulsæt som dette har man naturligvis også fokus på at den samlede vægt af sættet skal være så lav som muligt, og dette uden at gå på kompromis med holdbarhed og styrke. I kampen om at holde vægten nede har man fjernet al overflødig aluminiums materiale mellem hvert eger, indbygget carbon nav i forhjulet og brugt den bedste og lettest mulige aluminiumslegering. Dette betyder at Racing Zero Competizione DB holder sig på en samlet vægt af blot 1570 gram pr. sæt hvilket er ganske imponerende af et hjul som skal håndtere voldsomme kræfter fra både disc-bremse og kassetten.

Racing Zero Competizione DB er til brug på racercykler med skivebremser, og til fastgøring af bremseskiverne bruger Fulcrum den teknologi som de kalder AFS (AXIAL FIXING SYSTEM) der svarer til den patenterede Shimano system CENTER LOCK, men pga. patenter bruger Fulcrum AFS til at beskrive dette system. Hjulsættet passer som standard til alle racercykler med 12 m/m stikaksler (Thru axle).

Dette hjulsæt passer til Sram XDR 12-Speed kassette body.

Højeste samlede ryttervægt er 120 kg. incl cykel og evt. oppakning.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

HJULTYPE
2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
EGER FOR
21 (14 venstre + 7 højre), Two-to-One
DÆKBREDDEFra 23mm til 50mm
EGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
VÆGT1.570g
EGER/NIPLER MATERIALEAluminium
FÆLGMATERIALEAluminium 6082 Triple millingEGER PROFIL-TEKNOLOGIAero, straight pull
FÆLGHØJDE30mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
19mmNAV FOR
Carbon + Aluminium oversize flange
BREMSESYSTEMDisc brakeNAV BAG
Aluminium + Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERUSB keramiske CULT lejer, justerbar lejeskål og konus-system
AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100VÆGT BEGRÆNSNING
Ryttervægt max 120 kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETQR/HH12-142FREE WHEEL BODYPlasma behandlet XDR freehub; Aluminium Axle. Ryttervægt max 109 kg.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 7499,0000000000 Førpris: 9999,0000000000 Listprice: 0