Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Racing Zero USB CERAMIC Hjulsæt Shimano HG

Varenr. R0-22FR2WS
EAN: 8057017989660
DKK 6.799,00
DKK 7.999,00
Ikke på lager Forventet leveringstid 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  TEKNOLOGIER:

  2-WAY FIT
  RDB RIM DYNAMIC BALANCE
  USB ULTRA SMOOTH BEARINGS
  2:1 TWO TO ONE
  MOMAG 
  ANTI ROTATION SYSTEM
  FIC FULCRUM IDENTIFICATION CARD
  TRACEABILITY
  SQUARE MILLING
  DIFFERENTIATED RIM HEIGHT
  CARBON HUB
  PLASMA FREEHUB
  SPECIFIC NIPPLE HOUSING

  Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassettebody.Fulcrum Racing Zero er vel ret beset det mest kendte og ikoniske hjulsæt i Fulcrum´s program, selv om mange af de andre hjulsæt i familien hyppigt ses på landevejen i hele Norden. Racing Zero er det bedste aluminiumshjul hos Fulcrum og leveres i  3 forskellige udgaver til fælgbremse Zero, Zero Carbon, og så den nye Zero 2-WAYFIT så der er noget at vælge imellem hos den kræsne rytter som stadigvæk sværger til cykler med den klassiske fælgbremse.

Netop det faktum at der stadigvæk er mange brugere af racercykler med fælgbremse gør at FULCRUM har opdateret dette fantastiske fælgebremse hjul ved at gøre denne nye udgave 2 WAY-FIT. Det betyder i alt enkelthed at hjulsættet kan køres med en Dæk/Slange opsætning, eller slangeløst som Tubless, hvor slangen i dækket er erstattet af en flydende latex væske som hældes i dækket og udgør tætningen mellem dæk og fælgen.

Til dette hjulsæt bruges ikke fælgtape ifm. de forskellige opsætninger at hjulet, og til Tubless opsætning bruges de medfølgende løse ventiler for tætning.

Hjulsættet er fremstillet med den stærkeste type aluminium i serien AL6082. For at optimere og øge styreegenskaberne på Racing Zero har Fulcrum lavet en differenceret fælghøjde mellem for og baghjul (DIFFERENTIATED RIM HEIGHT). Således er højden i forhjul 27mm og baghjul 30mm. Ønsket med denne feature er at give forhjulet bedre styreegenskaber, og gøre det knap så vindfølsomt, modsat baghjulet hvor man med det lidt højere asymmetriske fælg skaber en højere stivhed i hjulet, og derved overfører mere kraft ud i hjulet, med en højere fart til følge.

Racing Zero søger efter den perfekte balance i hjulet, som opnås ved den teknik, som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE. Enkelt forklaret virker det på den måde, at der modsat fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

For at imødekomme det pres og den udbøjning der kommer fra kassettesiden i baghjulet under brug, er hjulet monteret op med det dobbelte antal eger i højre side kontra venstre (14/7). Samtidig gør oversize flangen i træksiden af hjulet også at eger længden forkortes, og den samlede styrke i hjulet øges. Alle disse tiltag betyder i sidste ende, at de kræfter rytteren lægger i pedalerne, giver en øget hastighed af racercyklen. Fulcrum kalder denne teknologi for TWO-TO-ONE og OVERSIZE FLANGE TECHNOLOGY.

Racing Zero 2-WAYFIT er et ultra let hjulsæt på kun 1490gram pr. sæt, og gør det til et af markedets letteste aluminiums hjulsæt overhovedet. For at kunne ramme denne magiske vægt er der søgt efter overflødige gram overalt på dette hjulsæt, og det uden at gå på kompromis med styrke og sikkerhed. Vægten er fundet gennem carbon nav i forhjulet, keramiske USB lejer, udfræsning af overflødig aluminiums materiale mellem hvert eger i fælgene samt ved brugen af lette aluminiumseger.

De nævnte USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter, hvorved Racing Zero adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50% lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og en bedre acceleration end tidligere.

På bundlinjen står tilbage at vælger du Fulcrum Racing Zero 2-WAYFIT hjulsættet til din racer, står du med et af de mest komplette hjul på markedet overhovedet hvad angår pris, vægt, kvalitet og udseende, samtidig med at hjulet nu er opdateret med den nyeste Tubless teknologi.

Racing Zero 2-WAY FIT modellen fås i 2 udgaver med enten Shimano eller Campagnolo kassettebody.

Hjulsættet her er til QR (QUICK RELEASE) og Shimano HG/Sram kassette body.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPETubeless eller slangeEGER FOR
16 (8 venstre + 8 højre)
DÆKBREDDE23 - 38 mmEGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
VÆGT - KOMPLET HJULSÆT1.490g
EGER MATERIALEAluminium
FÆLGMATERIALEAluminium (6082, T6 Pre-Aging)
EGER PROFIL TEKNOLOGIAero, straight pull
FÆLGHØJDE 27/30mm for/bagNIPLERAluminium
FÆLGBREDDE22,5 mm, ETRTO 17CNAV FORCarbon, Aluminium flange
BREMSESYSTEMFælgbremserNAV BAG
Aluminium, Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAluminium bremseflade. Turned.AKSELUSB keramiske lejer, justerbar lejeskål og konus-system
AKSEL BAG KOMPATIBILITETQRANDETPlasma behandlet HG . Ryttervægt max 120 kg. incl rytter.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 6799,0000000000 Førpris: 7999,0000000000 Listprice: 0