Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Rapid RED Carbon DB Hjulsæt Shimano HG

Varenr. RRC-22DCFR22AS
DKK 9.999,00
DKK 14.999,00
Ikke på lager Forventet leveringstid 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  2WAY-FIT READY
  RDB RIM DYNAMIC BALANCE
  MOMAG
  FIC. FULCRUM IDENTIFICATION CARD
  TRACEABILITY
  AFS AXIAL FIXING SYSTEM
  RIM FULL CARBON TECNOLOGY 
  UNDRILLED RIM BED
  CUP & CONE


  Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram 11-Speed.


Fulcrum Rapid Red Carbon DB er den italienske producents sidste nye model indenfor kategorien af carbon gravel hjul. Carbon modellen her er helt specifikt rettet mod gravelryttere som elsker denne disciplin og går op i udstyret og den mindste detalje på cyklen. Gravel hjulsættet her skiller sig ud fra fx. landevejshjul ved at have en endnu bredere fælg og er samtidig opspændt med flere eger for at øge styrken. I dette tilfælde er den udvendige fælgbredde på hele 30,6 mm og indvendigt 25 mm hvilket næsten kalder på et dæk med et fornuftigt luftkammer. Fulcrum anbefaler derfor dækstørrelser mellem 38 og 60 mm i bredden som de ideelle størrelser.

Carbonfælgen er konstrueret med en højde på 30 m/m og med den udformning som producenten kalder S-Shape. Fordelen ved denne specielle udformning er udover en vægtbesparelse, en bedre udligning af styrken mellem de enkelte eger, samt en højere lateral stivhed i hjulet generelt som i sidste ende giver mere kraft ud i hjulet og dermed højere hastighed.

Rapid Red Carbon DB hjulsættet her er bygget op med det som Fulcrum kalder CUP AND CONE BEARINGS som er et bedre og mere letløbende hjulleje end på de billigere Fulcrum hjul. Lejets udformning gør det ideelt til at modstå og forvalte den kraft der opstår når hjulsættet presset under brug. Lejet kan efterjusteres for at imødekomme slør og slitage.

Rapid Red Carbon DB er et ASTM 2 hjul hvilket betyder at hjulsættet må bruges i ujævne terræner med højde forskelle på op til 15 cm, hvilket er rigeligt når man tænker på de grus, skovstier og lign. som er gravelcyklens favorit område at kører i.

Hjulsættet er også udstyret med den feature som Fulcrum kalder ”2 WAY-FIT ” hvilket betyder at hjulsættet indvendigt i fælgen er uden egerhuller, og dermed nemt og hurtigt kan opsætttes til Tubeless kørsel uden brug af fælgtape eller lign, her isættes blot ventiler og dækket monteres sammen med Tubeless væsken. 

Ventiler til brug for opsætning af hjulsættet til Tubeless medfølger til dette hjulsæt.

Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (Axial Fixing System) som svarer til standard monterings systemet Center Lock fra Shimano. Hjulsættet passer til alle gravel eller crosscykler med 12 m/m stikaksler (Thurax) for og bag.

Rapid Red Carbon DB er et flot og superlet hjulsæt opspændt med hele 24 eger i for og baghjul, med et meget stilrent udseende som vil matche enhver gravelcykel. Bag dette enestående hjulsæt ligger hele 4300 timers laboratorietests hvor hjulet er testet i udholdenhed og udfordret via forskellige stresstests, hvor resultatet er blevet til et af markedets bedste gravelhjul, over i købet med en ultra lav vægt på blot 1490 gram pr. sæt.

Hjulsættet her er kompatibelt med Shimano HG11/Sram men kan også leveres i udgaver med Sram XDR og Campagnolo Ekar kassettebody. Du finder disse hjul i oversigten via dette link.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE2-Way Fit Ready (Slange/Tubeless)
EGERPROFILRounded, straight pull
DÆKSTØRRELSE38 mm - 60 mmNIPLERAluminium
HJULSTØRRELSE700cNAV FORAluminium, Aluminium flange
FÆLGHØJDE30 mmNAV BAGAluminium, Aluminium flange
FÆLGBREDDE30 mm, indvendigt mål 25 mm
LEJERCup & Cones justerbar
BREMSESYSTEMDisc Brake / Centerlock
FORHJUL KOMPATIBELT
HH12-100
BREMSEFLADEAFSBAGHJUL KOMPATIBELTHH12-142
EGER FOR24KASSETTE OPSÆTNINGShimano/Sram - XDR - N3W
EGER BAG24VÆGT1490 gram
EGER MATERIALEAluminium Double ButtedVÆGTGRÆNSE RYTTER120 kg incl. cykel/rytter/oppakningRelaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 9999,0000000000 Førpris: 14999,0000000000 Listprice: 0