Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Rapid Red 5 700C DB Hjulsæt Sram XDR

Varenr. RR5-20DFR22AX
EAN: 8057017986416
DKK 2.999,00
DKK 3.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  MONOBLOCK HUB FOR DISC
  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
  2WAY-FIT READY
  ASYMMETRIC RIM DESIGN
  FIC. FULCRUM IDENTIFICATION CARD
  TRACEABILITY

  Dette hjulsæt passer til Sram XDR 12-Speed kassettebody.


Fulcrum Rapid Red 5 DB er startmodellen indenfor kategorien af gravel hjul. Rapid Red 5 DB er helt specifikt rettet mod gravelrytteren som er et segment der er i hastig vækst over hele verden. Gravel hjulsættet her skiller sig ud fra almindelige landevejshjul ved at have en endnu bredere fælg end man nu ser på landevejshjulet, og er samtidig opspændt med flere eger (24 for og bag). I dette tilfælde er den udvendige fælgbredde på hele 28 mm og indvendigt 23 mm hvilket næsten kalder på et dæk med et stort luftkammer. Fulcrum anbefaler derfor dækstørrelser mellem 32 og 46 mm i bredden som de ideelle størrelser.

Medvirkende til at opretholde stivheden i baghjulet under påvirkning af kassette og disc bremsen er Fulcrums MONOBLOCK HUB der som navnet antyder er udført i en enhed med indvendige langsgående lameller, og ikke samlet op af flere nav komponenter. Lige så stærkt medvirkende til en øget stivhed i hjulet er den feature som Fulcrum kalder ASYMMETRIC RIM DESIGN som er en asymmetrisk profileret fælg der øger styrken i kassettesiden på baghjulet. 

Rapid Red 5 DB er et ASTM 2 hjul hvilket betyder at hjulsættet må bruges i ujævne terræner med højdeforskelle på op til 15 cm, hvilket er rigeligt når man tænker på de grus, skovstier og lign. som gravelcyklens favorit område at kører i.

Rapid Red 5 DB er også udstyret med den feature som Fulcrum kalder ”2 WAY-FIT READY ” hvilket betyder at hjulsættet som standard køres med dæk og slange, men via en mindre ombygning kan opsættes til Tubeless (Slangeløst).Vejledningen til ombygning af hjulsættet, og hvad der skal bruges med henblik på Tubeless opsætning finder du på Fulcrums hjemmeside (Se link). Hvis hjulsættet opsættes til Tubeless vær da opmærksom på ikke at overskride det maximalt tilladte dæktryk for fælgen som du finder i tabellen under samme link.

Der medfølger løse ventiler til Tubeless opsætning med hjulsættet.

Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (Axial Fixing System) som svarer til standard monterings systemet Center Lock. Hjulsættet passer som standard til alle gravel eller crosscykler med 12 m/m stikaksler (Thurax) for og bag, men kan ombygges til 15 m/m stikaksel i forhjulet gennem de medfølgende Converter dele.

På hvert hjul finder du en lille mærkat eller label med en række tal og koder. Disse tal og koder er unikke for hvert hjul og bruges af producenten til at finde de korrekte data på hjulet i forbindelse med enhver form for henvendelse til Fulcrum omkring dette hjulsæt. Det er derfor vigtigt at mærkaten forbliver intakt, så kode og mærkning til enhver tid kan aflæses. Dette er din garanti for en hurtig og effektiv håndtering af en henvendelse på hjulet. Fulcrum kalder denne feature for TRACEABILITY.

Rapid Red 5 DB er et superstærkt hjul opspændt med hele 24 eger i for og baghjul, og med et meget stilrent udseende som vil matche enhver gravelcykel. Prismæssigt ligger hjulsættet også i en meget attraktivt kategori, og er trods det udrustet med alle de vigtige features man ønsker sig af et godt gravel hjul.

Hjulsættet her er kompatibelt med SRAM XDR 12 - Speed men kan også leveres i en udgave med Shimano HG/Sram 11-Speed eller Campagnolo kassettebody. Du finder modellerne under FULCRUM GRAVEL.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE2-Way fit ready
EGERPROFILRounded, straight pull
DÆKMULIGHEDER32 mm - 46 mmNIPLERAluminium
FÆLGMATERIALEAluminium 
NAV FORAluminium, Aluminium flange
FÆLGHØJDE24 mmNAV BAGAluminium, Aluminium flange
FÆLGBREDDE28 mm, indvendigt mål 23 mm
LEJERLukkede standardlejer
BREMSESYSTEMDisc Brake
FORHJUL KOMPATIBELT
HH12-100/HH15-100
BREMSEFLADEAFSBAGHJUL KOMPATIBELTHH12-142
EGER FOR24KASSETTE OPSÆTNINGShimano/Sram, Sram XDR eller Campagnolo 
EGER BAG24VÆGT1760 gram
EGER MATERIALEAluminiumVÆGTGRÆNSE RYTTER120 kg incl. cykel/rytter/oppakning

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2999,0000000000 Førpris: 3999,0000000000 Listprice: 0