Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Red Passion 27.5 6 bolts MTB Shimano HG

Varenr. RN7-15DFRB5
EAN: 8055349736891
DKK 2.499,00
DKK 6.000,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER
    
      Milled Rim
      Assymetric-Rim
      High Strenght Aluminium
      Anti Rotation System™
      Tubeless Ready
      Plasma Freehub
      One Hub fits all
      Oversize Axle™

  Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassettebody.


Dette Fulcrum Red Passion DB er et særdeles attraktivt mountainbike hjulsæt til det MTB ryttere som sværger til mountainbikes med hjulstørrelsen 27,5". Begge hjul er opbygget med en fælghøjde på 16 m/m og med hele 28 eger i hvert hjul. Den indvendige fælgbredde er 21 m/m hvilket giver mulighed for at monterer selv de bredeste dæk på dette hjulsæt. Med denne asymmetriske fælg og de 28 eger får man et ekstremt stærkt og stift hjul ved at vælge Red Passion.

For at opretholde den nøjagtig eger opspænding i hjulsættet gør Fulcrum brug af deres Anti Rotation System som er en teknologi der gør at egeren "låses" fast i et leje udformet på hjulnavet. Dette betyder at egeren ikke kan dreje eller løsne sig og derfor bibeholder den korrekt opspænding under brug. Dette tilsikre og at hjulet altid en 100 % lige.

Hjulsættet er naturligvis Tubeless Ready hvilket betyder at man som udgangspunkt kører med en dæk/slange opsætning, men kan ved hjælp af en mindre opbygning opsættes til Tubeless hvor man kører uden slange i dækket, og med en Latex væske i fælgen som tætningsmiddel.

Kassette bodyen på alle hjulsæt er altid udsat for ekstreme kræfter under brug, hvilket er årsagen til at bodyen på dette hjulsæt er Plasma overflade behandlet. Ved denne teknologi opnår man en forhøjet styrke i materialet og undgår derved deformering af kassette bodyen.

I designet af Red Passion har Fulcrum også haft fokus på at skabe et meget let hjulsæt. Dette ses ved den lave fælghøjde på blot 16 m/m og samtidig har man mellem hvert eger i hjulet fjernet alt overflødigt materiale ved hjælp at det som producenten kalder Milled Rim som er en computerstyret fræsning af fælgen.
Ved at fjerne overskydende materiale bliver vægten af hjulsættet på blot 1350 gram, hvilket er ganske imponerende at et hjulsæt til mountainbike.

Til montering af bremseskiver på denne model bruges en 6 - huls bremseskive.

Dette hjulsæt er til 12/15 m/m Thru axle med 15 m/m i forhjul, og 12 m/m aksel i baghjulet, men medfølgende er et Converter - Kit så hjulsættet kan ombygges til Quick Release (QR)
Modellen her har en nav bredde på 142 m/m i baghjul, og 100 m/m i forhjul. Dette betyder at hjulsættet her ikke et til mountainbikes med Boost bredde.

Denne Fulcrum Red Passion DB model er kompatibel med Shimano HG/Sram kassette body. Ønsker du Sram XD kassette body i stedet, kan dette skrives i "Bemærkningsfelt" ved bestilling.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

DæktypeTubeless Ready (tape installed)
Forhjul kompatibelt medHH15/100 - QR
Dækstørrelse
27,5"Baghjul kompatibelt medHH12/142 - QR
DiciplinCross Country/Marathon
Eger forhjul28 (14 venstre + 14 højre)
ASTM kategori
3
Eger baghjul28 (14 venstre + 14 højre)
Vægt
1.350g
Eger materialeRustfri stål
FælgmaterialeAluminiumEger profilRunde, straight pull
Fælgmateriale detaljer
Aluminium, asymmetrical
NiplerAluminium
Profilhøjde /Nav forhjulAluminium, aluminium flange
Fælg højde
For og bag 16mm
Nav forhjulAluminium, aluminium flange
Fælg bredde
24mmLejerLukket lejer
Indre fælgbredde
21mmAndet
Aluminium aksel
BremsesystemDisc brakeVægtgrænse rytter90kg
Bremse options
6 bolts
GearsystemShimano HG/Sram

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2499,0000000000 Førpris: 6000,0000000000 Listprice: 0