Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Red Zone 7 29" BOOST Hjulsæt Shimano HG

Varenr. RZ7-18DFR5B2A
EAN: 8057017982197
DKK 2.199,00
DKK 2.499,00
På lager Leveringstid: 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER

  WIDE MTB RIM TECNOLOGY
  2WAY-FIT READY MTB
  MONOBLOCK HUB FOR DISC
  PLASMA FREEHUB
  ONE HUB FIT ALL
  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)

  Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram 11- Speed kassettebody.

Fulcrum Red Zone 7 29" er et rigtig godt mountainbike hjulsæt i mellem prisklassen til Disc bremser.  Hjulsættet er opbygget på en 20 m/m aluminiumsfælg med svejset samling. Fælgen og hjulet er som standard opsat til at kører med en dæk/slange opsætning, men har den feature som Fulcrum kalder 2WAY-FIT READY MTB, hvilket betyder at hjulsættet ved en mindre ombygning med et Converter-kit, kan kører med en slangeløs opsætning kaldet Tubless. Her er slangen dækket fjernet, og erstattet af latex væske som tætningsmiddel, og kræver naturligvis at dækket der benyttes også er Tubless-ready. Ombygnings processen finder du på Fulcrums hjemmeside via dette link. Converter kit og latex væske som skal bruges til ombygning kan tilkøbes separat her på Juhl Cycling sitet. Fulcrum Converter Kit finder du hos os ved et klik på dette link.

Den knap 28 m/m brede fælg og med hele 28 eger i hvert hjul, giver dig et meget stærkt hjul til brug i almindelig mountainbike terræner, og er ASTM godkendt i kategori 3, hvilket betyder at hjulet kan håndtere niveau forskelle i terrænet op til 61 cm. Den indvendige fælgbrede er 23 m/m hvorfor den anbefalede dækbrede til hjulsættet er mellem 2.00” og 2.35”

Medvirkende til at opretholde stivheden i baghjulet under påvirkning af kassette og disc bremsen er Fulcrums MONOBLOCK HUB der som navnet antyder er udført i en enhed med indvendige langsgående lameller, og ikke samlet op af flere nav komponenter.

Navet på hjulsættet er multi anvendeligt ud fra den som teknologi som Fulcrum kalder ONE HUB FIT ALL. Dette betyder i alt sin enkelthed at hjulet via forskelle adapterer kan tilpasses mountainbikes med forskellige bredder og fæstningssystemer i for og baghjul, hvilket og er gældende for kasettebodyen som også kan udskiftes og tilpasses den enkelte geargruppe der sidder på mountainbiken. Dette giver hjulsættet er stor anvendelighed og mulighed for at overflytte dit ynglingshjul fra en mountainbike til en anden.

For montering af bremserotoren på for og baghjul bruger Fulcrum Center-lock systemet fra Shimano, som pga patent rettigheder hos begge parter kaldes for AFS (AXIAL FIXING SYSTEM) Låseringen til fastgørelse af bremse rotoren medfølger hjulsættet.

Dette hjulsæt passer til Shimano HG11-Speed kassettebody og til 15 m/m stikaksel i forhjul (bredde 110 m/m) Boost og 12 m/m i baghjulet (bredde 148 m/m) Boost. Stikaksler følger ikke med dette hjulsæt.

Fulcrum Red Zone 7 29” er et hjulsæt hvor du får rigtig meget mountainbike hjul for dine penge, og udseendet har en rigtig ”Woow” faktor for de fleste når man ser det første gang med de flotte hvide declays på siden af hjulet, og kan være din stabile ledsager på dine mountainbike ture de næste mange år frem.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Dæktype2WAY-FIT READY MTBForhjul kompatibelt medHH15/110 Boost
Dækstørrelse
29"Baghjul kompatibelt medHH12/148 Boost
DisciplinCross country - MarathonEger forhjul28 (14 venstre + 14 højre)
ASTM kategori
3
Eger baghjul28 (14 venstre + 14 højre)
Vægt 
1.875 gram
Eger materialeRustfri stål
FælgmaterialeAluminiumEger profilRunde, straight pull
Fælgmateriale
6062 T6NiplerAluminium
Profilhøjde20 mmNav forhjulAluminium, aluminium flange
Fælg højde
For og bag 20 mm
Nav forhjulAluminium, aluminium flange
Fælg bredde
27,5 m/mLejerLukket lejer
Indre fælgbredde
23 m/mAndet
Aluminium aksel
BremsesystemDisc bremse Vægtgrænse rytter109 Kg
Bremse options
AFS
GearsystemHG11/Sram -Sram XD - Microspline 12

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2199,0000000000 Førpris: 2499,0000000000 Listprice: 0