Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum SHARQ Carbon DB Hjulsæt Sram XDR

Varenr. SHQ-25D25CFRAX
DKK 19.999,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  "Forbedret aerodymanik på 21% ved en vindretning på 0°-10° fra siden, og helt op til 30% ved en vindretning på 10°-20° fra siden"

  TEKNOLOGIER:

  2-WAVE RIM
  A3RO SPOKES
  2-WAY FIT
  USB (ULTRA SMOOTH BEARINGS)
  MO.MAG.
  F.I.C (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)
  RIM FULL CARBON TECNOLOGY
  UNDRILLED RIM BED


  Dette hjulsæt passer til SRAM XDR kassettebody.
Fulcrum SHARQ er designet til at forbedre og forøge din performance uanset om du suser rundt på landevejene, udfordre dine bedste segmenter på grusstierne eller om du står til en konkurrence og kun ønsker det bedste.
 
Navnet SHARQ indkapsler essensen af hjulsættet: Smoothness, Handling, Aerodynamics, Reactivity og Comfort - Alle disse er karakteristika som er indsamet igennem flere af topmodellerne i Fulcrum's nuværende sortiment, nemlig; Speed, Wind og Rapid Red Carbon.
 
Efter flere tusinds timers research i Fulcrum Red Room Lab på fabrikken i Vicenza, markere SHARQ en milepæl hos Fulcrum: Det første produkt i deres serie specifikt designet til endurance og performance til brug på alle underlag. 
 
2-Wave Rim er det mest banebrydende ved SHARQ hjulsættet. Fælgen har en symmetrisk bølge i toppen og en asymmetrisk bølge i siderne i bunden. Alt dette er med til at give den optimale balance mellem håndtering, reaktionsevne og yderst fremragende aerodymanik. 
 
Sammenlignet med en traditionel carbon fælg i samme højde er der en forbedret aerodynamik på 21% ved en vindretning på 0°-10° fra siden, og helt op til 30% ved en vindretning på 10°-20° fra siden.
 
SHARQ har en intern fælgbredde på 25mm, et perfekt mix for både landevejs- og gravel dæk. 

SHARQ er 100% udviklet, produceret og samlet "in-house" på Fulcrums fabrikker. Èt sæt SHARQ tager 12 timer at producerer fra start og indtil at de er i kassen og klar til at sende ud. Der er intet som er overladt til tilfældighederne. 
  
Det kræver en minimum 30mm dækbredde at sætte hjulsættet op, og netop denne dækbredde er med til at garantere en fremragende aerodynamik, forbedret rullemodstand både for landevejs- og gravel dæk. 
  
Ligesom i hele Fulcrums Carbon sortiment feature SHARQ "Undrilled Rim Bed" som kommer til udtryk i at fælgen er støbt uden eger huller i den indvendige del af fælgen for at øge styrken, samt at der ikke er behov for tubeless tape for et tubeless setup. 
 
A3RO egerne som er brugt i opbygningen af SHARQ er designet specifikt til dette hjulsæt, og igen er igen er intet overladt til tilfældighederne. Hjulsættet er bygget op med en NTS (Non-touching spokes) teknologi som grundet at egerne ikke krydser hindanden sikre den samme tension og performance igennem hele hjulets levetid. 


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE
2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 
EGER FOR
24
DÆKBREDDEFra 30mm til 70mm
EGER BAG24
VÆGT1.440g 
EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel
FÆLGMATERIALEFull carbon, carbon fiber finishing
EGER PROFIL-TEKNOLOGIA3RO 3x0,8mm
FÆLGHØJDE42/47mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
25mmNAV FOR
Aluminium
BREMSESYSTEMDisc BrakeNAV BAG
Aluminium 
BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERUSB Keramiske lejer
AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100VÆGT BEGRÆNSNING
Samlet vægt max 120kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYHG, XDR, N3W ell. MS

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 19999,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0