Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Speed 25 Carbon DB Hjulsæt Shimano HG

Varenr. RS-22D25CFR22AS
EAN: 8057017989783
DKK 14.999,00
DKK 19.500,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse

  Fulcrum Speed 25 Carbon DB er et af de nyeste og mest innovative hjulsæt i programmet og er med sin vægt på kun 1285 gram velregnet til bjergkørsel eller konkurrence brug. Hjulsættet besidder alle de tekniske spidsfindigheder som er udviklet til et letvægt hjul af denne kaliber, og alligevel lykkedes det altid for Fulcrum at tilføje et par stykker som gør at det ofte er det hjul de bedste cykelryttere i verden vælger frem for andre mærker. Men det er forståeligt, for Fulcrum sætter en ære i at være blandt de største og bedste leverandører på markedet, og samtidig være dem som de andre brands kigger innovativt over skulderen.

  TEKNOLOGIER:

  2-WAY FIT
  USB (ULTRA SMOOTH BEARINGS)
  MOMAG
  F.I.C (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)
  TRACEABILITY
  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
  RIM FULL CARBON TECNOLOGY
  UNDRILLED RIM BED
  ASYMMETRIC RIM
  PLASMA FREEHUB

  Dette hjulsæt passer til Shimano HG 11-12 Speed kassettebody.
Full Carbon UD hjulsættet her er opbygget med en lav fælghøjde på 26 m/m der henvender sig både til konkurrence rytteren på topplan, og til rytteren som bare ønsker sig det ultimative og lette bjerghjul når bjergene skal forceres. Styrken ligger først og fremmest i carbonen, men også fælgbredden på hele 27,6 m/m er en medvirkende faktor. Fælgen er ligeledes udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden eger huller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

For at øge styrken i fælgen har denne model ingen udvendige eger huller, derfor bruges Fulcrum´s MO-MAG (MOVING MAGNET) teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

Fulcrum Speed 25 DB søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der enkelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

Et af de seneste tiltag indenfor highend hjul af denne kaliber, er at flere og flere ryttere i dag kører med Tubeless opsætning på deres hjulsæt i stedet for Tubular (lukket ring) som tidligere var normalen på de ultra lette hjul. Dette betyder en endnu lavere rotationsvægt end tidligere, og mulighed for at kunne kører videre på hjulet hvis du skulle få et hul på dækket. Dette hjulsæt har det som Fulcrum kalder 2 WAY-FIT hvilket betyder at hjulet kan opsættes på 2 forskellige måder, enten med dæk og slange eller som Tubeless (uden slange) og med latex væske i luftkammeret. Så også her er Fulcrum helt med fremme når det gælder de nyeste trends.

Racing Speed 25 DB er som navnet antyder naturligvis til brug på racercyklen med skivebremser, og til fastgøring af bremseskiverne bruger Fulcrum den teknologi som de kalder AFS (AXIAL FIXING SYSTEM) som svarer til den patenterede Shimano system CENTER LOCK, men pga. patenter bruger Fulcrum AFS til at beskrive dette system.

For at holde et hjulsæts vægt nede på sølle 1285 gram som er tilfældet på denne model og bibeholde den ønskede styrke i hjulsættet, er man nød til at kigge på hver eneste komponent der tilsammen danner dette hjul. Vægten på denne Speed 25 er holdt nede af et let carbon materiale, keramiske hjullejer samt de ultra lette og stive carbonfiber brug i fremstillingen.

Hjulsættets USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter hvorved Speed 25 DB adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50% lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og med en bedre acceleration end tidligere.

På hvert hjul finder du en lille mærkat eller label med en række tal og koder. Disse tal og koder er unikke for hvert hjul og bruges af producenten til at finde de korrekte data på hjulet i forbindelse med en enhver form for henvendelse til Fulcrum omkring dette hjulsæt. Det er derfor vigtigt at mærkaten forbliver intakt, så kode og mærkning til enhver tid kan aflæses. Dette er din garanti for en hurtig og effektiv håndtering af en henvendelse på hjulet. Fulcrum kalder denne feature for TRACEABILITY.

Samlet set er det håndbyggede Fulcrum Racing Speed 25 DB hjulsæt blandt de bedste konkurrence hjulsæt i verden og er meget populært blandt topryttere, og supermotionister hvor kun det bedste udstyr er godt nok.

Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassette body samt Center Lock montering.
Højeste samlede vægtbelastning er 109kg incl cykel.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE
2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
EGER FOR
24
DÆKBREDDEFra 25mm til 50mm
EGER BAG24
VÆGT1.285g 
EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel, double butted
FÆLGMATERIALEFull carbon, carbon fiber finishing
EGER PROFIL-TEKNOLOGIRounded
FÆLGHØJDE26mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
21mmNAV FOR
Aluminium
BREMSESYSTEMDisc BrakeNAV BAG
Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERUSB Keramiske lejer, Justerbare Cup & Cones
AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100VÆGT BEGRÆNSNING
Samlet vægt max 109kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYPlasma behandlet HG11, Campa N3W og XDR.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 14999,0000000000 Førpris: 19500,0000000000 Listprice: 0