Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Speed 40 Carbon Disc Hjulsæt Shimano HG

Varenr. RS-20DCFRAS
EAN: 8057017982098
DKK 9.999,00
DKK 19.500,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
  • Beskrivelse

    Fulcrum Speed 40 Carbon DB er et af de nyeste og mest innovative hjulsæt i programmet hos den italienske hjulproducent beregnet til konkurrence brug. Hjulsættet besidder alle de tekniske spidsfindigheder som er udviklet til løbshjul af denne kaliber, og alligevel lykkedes det altid for Fulcrum at tilføje et par stykker som gør at det ofte er det hjul de bedste cykelryttere i verden vælger frem for andre mærker. Men det er forståeligt, for Fulcrum sætter en ære i at være blandt de største og bedste leverandører på markedet, og samtidig være dem som de andre brands kigger innovativt over skulderen.

    Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassette body.

Full Carbon UD hjulsættet her er opbygget med en aerodynamisk højprofil fælg på 40mm der henvender sig både til konkurrencerytteren på topplan, eller til triatleten med vinderdrømme. Styrken ligger først og fremmest i carbonen, men også fælgbredden på hele 26,5mm er en medvirkende faktor. Fælgen er ligeledes udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden egerhuller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

Aerodynamik og stivhed i hjulene er noget af det man har haft meget fokus på da man designede denne model. En fælghøjde på 40mm samt et eger antal på 21/21 (for/bag) taler for et stærkt og stift hjulsæt som generer kraften direkte ned i asfalten. Samtidig gør man i baghjulet brug af den teknik som Fulcrum kalder TWO TO ONE hvor man bruger det dobbelte antal eger i kassettesiden (14/7), kontra modsatte side. På forhjulet er det dobbelte antal eger opspændt i venstre side for at håndterer de kræfter som genereres ved brug af disc bremsen.

For at minimere den stress der er omkring hjulets eger huller har Fulcrum opfundet en teknologi som de kalder DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING). Dette er en form for leje i overgangen mellem nippel og fælgen hvor niplen hviler på en større anlægsflade, og dermed spreder den opspændte kraft ud på et større område.

For at øge styrken yderligere i fælgen har denne ingen udvendige eger huller, derfor bruges Fulcrum´s MO-MAG (MOVING MAGNET) teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

Fulcrum Speed 40 DB søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der enkelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for. Designet på eger og nav er forbedret og der er støbt et egerhul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

Et af de nyeste tiltag indenfor konkurrence hjul af denne kaliber er at flere og flere teams kører med Tubeless opsætning på deres hjulsæt i stedet for Tubular (lukket ring) som tidligere var normalen. Dette betyder en endnu lavere rotationsvægt end tidligere, og mulighed for at kunne kører videre på hjulet under løb. Dette hjulsæt har det som Fulcrum kalder 2 WAY-FIT hvilket betyder at hjulet kan opsættes på 2 forskellige måder, enten med dæk og slange en Tubeless (uden slange) og med latex væske i luftkammeret. Så og her er Fulcrum helt med fremme når det gælder de nyeste trends.

Racing Speed 40 DB er som navnet antyder naturligvis til brug på racercyklen med skivebremser, og til fastgøring af bremseskiverne bruger Fulcrum den teknologi som de kalder AFS (AXIAL FIXING SYSTEM) som svarer til den patenterede Shimano system CENTER LOCK, men pga. patenter bruger Fulcrum AFS til at beskrive dette system.

For at holde et hjulsæts vægt nede på kun 1470g som er tilfældet på denne model og bibeholde den ønskede styrke i hjulsættet, er man nød til at kigge på hver eneste komponent der tilsammen danner dette hjul. Vægten i denne model er holdt nede af et let carbon materiale, keramiske hjullejer samt carbon navet i forhjulet.

Hjulsættets USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter hvorved Racing Speed 40 DB adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50% lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og med en bedre acceleration end tidligere.

På hvert hjul finder du en lille mærkat eller label med en række tal og koder. Disse tal og koder er unikke for hvert hjul og bruges af producenten til at finde de korrekte data på hjulet i forbindelse med en enhver form for henvendelse til Fulcrum omkring dette hjulsæt. Det er derfor vigtigt at mærkaten forbliver intakt, så kode og mærkning til enhver tid kan aflæses. Dette er din garanti for en hurtig og effektiv håndtering af en henvendelse på hjulet. Fulcrum kalder denne feature for TRACEABILITY.

Samlet set er det håndbyggede Fulcrum Racing Speed 40 DB hjulsæt blandt de bedste konkurrence hjulsæt i verden og er meget populært blandt topryttere, og supermotionister hvor kun det bedste udstyr er godt nok.

Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassette body samt Center Lock montering.
Højeste samlede ryttervægt er 109kg.


TEKNOLOGIER:

2WAY-FIT
RIM DYNAMIC BALANCE
USB (ULTRA SMOOTH BEARINGS)
DB 2:1 TWO-TO-ONE
DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING)
MOMAG
ANTI-ROTATION SYSTEM
TRACEABILITY
AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
FULL RIM CARBON TECNOLOGY
WIDE RIM TECH
UNDRILLED CARBON RIM BED
CUP&CONE
DISC SPECIFIC RIM
CARBON HUB
PLASMA FREEHUB
OVERSIZE FLANGE
MONOBLOCK HUB FOR DISC


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE
2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
EGER FOR
21 (14 venstre + 7 højre), Two-to-One
DÆKBREDDEFra 23mm til 50mm
EGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
VÆGT1.470g 
EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel, double butted
FÆLGMATERIALEFull carbon, carbon fiber finishing
EGER PROFIL-TEKNOLOGIRounded
FÆLGHØJDE40mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
19mmNAV FOR
Carbon, Aluminium flanger
BREMSESYSTEMDisc BrakeNAV BAG
Aluminium, Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERUSB Keramiske lejer, Justerbare Cup & Cones
AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100VÆGT BEGRÆNSNING
Ryttervægt max 109kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYPlasma behandlet HG11, Campa og XDR.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 9999,0000000000 Førpris: 19500,0000000000 Listprice: 0