Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Speed 42 Carbon DB Hjulsæt Campagnolo N3W

Varenr. RS-23DCFRAC3
DKK 14.999,00
DKK 19.500,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  Fulcrum Speed 42 Carbon DB er et af de nyeste og mest innovative hjulsæt i programmet og er med sin vægt på kun 1410 gram velregnet til varieret terræn og konkurrence brug. Hjulsættet besidder alle de tekniske spidsfindigheder som er udviklet til et letvægt hjul af denne kaliber, og alligevel lykkedes det altid for Fulcrum at tilføje et par stykker som gør at det ofte er det hjul de bedste cykelryttere i verden vælger frem for andre mærker. Men det er forståeligt, for Fulcrum sætter en ære i at være blandt de største og bedste leverandører på markedet, og samtidig være dem som de andre brands kigger innovativt over skulderen.

  TEKNOLOGIER:

  2-WAY FIT
  USB (ULTRA SMOOTH BEARINGS)
  MOMAG
  F.I.C (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)
  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
  RIM FULL CARBON TECNOLOGY
  UNDRILLED RIM BED
  ASYMMETRIC RIM
  PLASMA FREEHUB

  Dette hjulsæt passer til Campagnolo N3W kassettebody.
  Link til Campagnolo Road kassette:
Full Carbon UD hjulsættet her er opbygget med en lav fælghøjde på 42 mm der henvender sig både til konkurrence rytteren på topplan, og til rytteren som bare ønsker sig det ultimative hjulsæt til varieret brug. Styrken ligger først og fremmest i carbonen, men også fælgbredden på hele 29,3 mm er en medvirkende faktor. Fælgen er ligeledes udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden eger huller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

For at øge styrken i fælgen har denne model ingen udvendige eger huller, derfor bruges Fulcrum´s MO-MAG (MOVING MAGNET) teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

Et af de seneste tiltag indenfor highend hjul af denne kaliber, er at flere og flere ryttere i dag kører med Tubeless opsætning på deres hjulsæt i stedet for Tubular (lukket ring) som tidligere var normalen på de ultra lette hjul. Dette betyder en endnu lavere rotationsvægt end tidligere, og mulighed for at kunne kører videre på hjulet hvis du skulle få et hul på dækket. Dette hjulsæt har det som Fulcrum kalder 2 WAY-FIT hvilket betyder at hjulet kan opsættes på 2 forskellige måder, enten med dæk og slange eller som Tubeless (uden slange) og med latex væske i luftkammeret. Så også her er Fulcrum helt med fremme når det gælder de nyeste trends.

Fulcrum Speed 42 DB er som navnet antyder naturligvis til brug på racercyklen med skivebremser, og til fastgøring af bremseskiverne bruger Fulcrum den teknologi som de kalder AFS (AXIAL FIXING SYSTEM) som svarer til den patenterede Shimano system CENTER LOCK, men pga. patenter bruger Fulcrum AFS til at beskrive dette system.

For at holde et hjulsæts vægt nede på 1410 gram som er tilfældet på denne model og bibeholde den ønskede styrke i hjulsættet, er man nød til at kigge på hver eneste komponent der tilsammen danner dette hjul. Vægten på denne Speed 42 er holdt nede af et let carbon materiale, keramiske hjullejer samt de ultra lette og stive carbonfiber brug i fremstillingen.

Hjulsættets USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter hvorved Speed 42 DB adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50% lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og med en bedre acceleration end tidligere.

Samlet set er det håndbyggede Fulcrum Racing Speed 42 DB hjulsæt blandt de bedste konkurrence hjulsæt i verden og er meget populært blandt topryttere, og supermotionister hvor kun det bedste udstyr er godt nok.

Dette hjulsæt passer til Campagnolo N3W kassette body samt Center Lock montering.
Højeste samlede vægt er 120kg.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE
2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
EGER FOR
24
DÆKBREDDEFra 25mm til 65mm
EGER BAG24
VÆGT1.410g 
EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel, double butted
FÆLGMATERIALEFull carbon, carbon fiber finishing
EGER PROFIL-TEKNOLOGIRounded
FÆLGHØJDE42mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
23mmNAV FOR
Aluminium
BREMSESYSTEMDisc BrakeNAV BAG
Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERUSB Keramiske lejer, Justerbare Cup & Cones
AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100VÆGT BEGRÆNSNING
Samlet vægt max 120kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYHG11, Campa N3W og XDR.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 14999,0000000000 Førpris: 19500,0000000000 Listprice: 0