Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Wind 40C Carbon Hjulsæt Shimano HG

Varenr. RW40-CFRS
EAN: 8057017985938
DKK 9.999,00
Ikke på lager Leveringstid: 2-4 uger
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER

  RDB (RIM DYNAMIC BALANCE
  2:1 TWO-TO-ONE
  DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING)
  MO-MAG
  ANTI ROTATION SYSTEM
  F.I.C (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)
  TRACEABILITY
  AC3 (ALL CONDITIONS CARBON CONTROL)

  Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassette body.
Wind 40 C er et ”High Value” hjulsæt, som er udstyret med et hav af spændende features, der fortæller historien om Fulcrum, som den professionelle producent af carbon hjul. Selv om mange i dag kikker i retning at hjulsæt med skive bremser, er der stadig stor efterspørgsel på et rigtig godt fuld carbon hjulsæt til Fælgbremse og Quick Release, hvilket er den direkte årsag til at Fulcrum tilbyde denne populære model.

Fuld Carbon hjulsættet er opbygget med en profil højde på 40 m/m som navnet antyder, og med en fælg bredde på knap 24 m/m. Indvendig fælg bredde er 17 m/m, hvilket betyder at hjulsættet håndterer dæk bredder mellem 25 & 50 m/m.
Modellen her er også til den gruppe af ryttere som altid har "sværget" til landevejskørsel med en Dæk og Slange opsætning (Clincher).

Bremse evnen på et fuld carbon hjul til fælg bremse har for mange altid været genstand for hovedbrud, men Fulcrum har knækket koden med deres AC3 teknologi, hvor man ved hjælp af en overflade behandling med laser på bremsefladen har forbedret bremse egenskaberne med 6 % i tørt føre, og hele 43 % under våde og regnfulde forhold. Samtidig er de medfølgende bremseklodser fra Fulcrum også blevet langt bedre en det man oplevede tidligere på fuld carbon hjul.

At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for.  Designet på eger og nav er forbedret og der er støbt et egerhul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

For at øge styrken yderligere i fælgen har denne ingen udvendige eger huller, derfor bruges Fulcrum´s MO-MAG (MOVING MAGNET) teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

For at minimere den stress der er omkring hjulets eger huller har Fulcrum opfundet en teknologi som de kalder DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING). Dette er en form for leje i overgangen mellem nippel og fælgen hvor niplen hviler på en større anlægsflade, og dermed spreder den opspændte kraft ud på et større område.

Fulcrum Wind 40C søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der simpelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

Carbon fælgen er udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden eger huller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

På hvert hjul finder du en lille mærkat eller label med en række tal og koder. Disse tal og koder er unikke for hvert hjul og bruges af producenten til at finde de korrekte data på hjulet i forbindelse med en hver form for henvendelse til Fulcrum omkring dette hjulsæt. Det er derfor vigtigt at mærkaten forbliver intakt, så kode og mærkning til enhver tid kan aflæses. Dette er din garanti for en hurtig og effektiv håndtering af en henvendelse på hjulet. Fulcrum kalder denne feature for TRACEABILITY.

Facit er at det håndbyggede Fulcrum Wind 40C hjulsæt virkelig giver dig noget for pengene – også sammenlignet med andre hjulsæt i denne kategori, og med sine kun 1.555g pr sæt. (40mm) lander hjulsættet i den absolutte acceptable ende af skalaen for højprofil carbon hjulsæt til fælg bremse.

Dette hjulsæt passer til Shimano HG/Sram kassette body og QR 
Højeste samlede ryttervægt er 109 kg.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE
Clincher (Dæk & Slange)EGER FOR
18 (9 venstre + 9 højre)
DÆKBREDDEFra 25mm til 50mm
EGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
VÆGT1.550g 
EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel, double butted
FÆLGMATERIALEFull carbon, UD carbon fiber finishing
EGER PROFIL-TEKNOLOGIAero, straight pull
FÆLGHØJDE40mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
17mmNAV FOR
Aluminium, Aluminium flange
BREMSESYSTEMFælg bremse (Caliper)NAV BAG
Aluminium, Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAC3 CarbonLEJERLukkede standardlejer
AKSEL FOR KOMPATIBILITETQR VÆGT BEGRÆNSNING
Ryttervægt max 109 kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETQRFREE WHEEL BODYPlasma behandlet HG11, Campa og XDR. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 9999,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0