Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Wind 42 DB carbon hjulsæt Sram XDR

Varenr. RW42-24DFR22AX
EAN: 8055728111011
DKK 9.999,00
DKK 11.999,00
Ikke på lager Forventet leveringstid 2-3 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  RIM FULL CARBON TECHNOLOGY
  DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING)
  WIDE RIM TECHNOLOGY
  MO-MAG
  UNDRILLED CARBON RIM BED
  ANTI ROTATION SYSTEM
  2 WAY-FIT
  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
  TRACEABILITY
  F.I.C (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)
  DISC SPECIFIC RIM

  Dette hjulsæt passer til Sram XDR kassette body.
Wind 42 DB er et ”High Value” hjulsæt, som er udstyret med et hav af spændende features, der fortæller historien om Fulcrum, som den professionelle producent af carbon hjul. Et stærkt fokus på aerodynamik kombineret med hjulsættets alsidighed skaber Wind 42 DB. Det multifunktionelle valg når du ønsker, at det skal gå meget hurtig op ad bakke, meget hurtig på flad vej og lige så hurtigt ned ad bakke.

Hjulsættet er opbygget med det som Fulcrum kalder WIDE RIM BED der er et udtryk som henleder til den 29mm udvendige, og 23mm indvendige fælgbredde. Den øgede fælgbredde giver en øget styrke, og monteret med fx et 28mm eller 30mm dæk et minimalt aerodynamisk aftryk. Fordelen ved den øgede dækbredde er ligeledes en højere kørekomfort, samt en lavere rullemodstand over asfalten. 

Wind 42 DB har det som Fulcrum kalder 2-WAY FIT hvilket betyder at hjulsættet kan køre med enten en dæk & slange opsætning, eller som tubeless (slangeløst) med dæk som er tubeless-ready, og flydende latex væske i luftkammeret. Tubeless opsætninger vinder mere og mere indpas på racercyklen i dag og i fremtiden, og med Fulcrum Wind 42 DB er du også her opdateret med det sidste nye.

Hjulsættet her kompatibelt med Shimano ́s Center Lock bremsesystem, som hos Fulcrum kaldes AFS (AXIAL FIXING SYSTEM). Med den ydre fælgbredde på 29mm har der i udviklingen af hjulsættet været stor fokus på aerodynamikken omkring hjulet. Således kan Wind DB håndtere en dækbredde mellem 25 og 65mm, hvilket åbner muligheder for at anvende hjulsættet til både Race, Tri, Cross, Gravel mm.

At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for.  Designet på eger og nav er forbedret og der er støbt et egerhul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

For at øge styrken yderligere i fælgen har denne ingen udvendige eger huller, derfor bruges Fulcrum´s MO-MAG (MOVING MAGNET) teknologi hvis der skulle blive behov for at udskifte et eger eller nippel. MO-MAG er en magnet som simpelt flytter eger niplen ved hjælp af magnetisme rundt i hjulet, og frem til det hul hvor den skal monteres.

For at minimere den stress der er omkring hjulets eger huller har Fulcrum opfundet en teknologi som de kalder DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING). Dette er en form for leje i overgangen mellem nippel og fælgen hvor niplen hviler på en større anlægsflade, og dermed spreder den opspændte kraft ud på et større område.

Carbon fælgen er udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden eger huller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

På hvert hjul finder du en lille mærkat eller label med en række tal og koder. Disse tal og koder er unikke for hvert hjul og bruges af producenten til at finde de korrekte data på hjulet i forbindelse med en hver form for henvendelse til Fulcrum omkring dette hjulsæt. Det er derfor vigtigt at mærkaten forbliver intakt, så kode og mærkning til enhver tid kan aflæses. Dette er din garanti for en hurtig og effektiv håndtering af en henvendelse på hjulet. Fulcrum kalder denne feature for TRACEABILITY.

Facit er at det håndbyggede Fulcrum Wind 42 DB hjulsæt virkelig giver dig noget for pengene – også sammenlignet med andre hjulsæt i denne kategori, og med sine kun 1.510g pr sæt. (42mm) lander hjulsættet i den absolutte acceptable ende af skalaen for højprofil carbon hjulsæt. 

Dette hjulsæt passer til Sram XDR kassette body og Center Lock montering.
Højeste samlede vægt er 120 kg.TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE
2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
EGER FOR
24 
DÆKBREDDEFra 25mm til 65mm
EGER BAG24 
VÆGT1.510g
EGER/NIPLER MATERIALEStainless steel, double butted
FÆLGMATERIALEFull carbon
EGER PROFIL-TEKNOLOGIRounded, straight pull
FÆLGHØJDE42mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
23mmNAV FOR
Aluminium, Aluminium flanger
BREMSESYSTEMDisc brakeNAV BAG
Aluminium, Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERLukkede standardlejer
AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100 VÆGT BEGRÆNSNING
Ryttervægt max 120 kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYHG11, Campa og XDR. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 9999,0000000000 Førpris: 11999,0000000000 Listprice: 0