Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fulcrum Zero Carbon CMPTZN DB Hjulsæt Sram XDR

Varenr. R0-20CDFR22AXCO
EAN: 8057017987512
DKK 9.999,00
DKK 19.500,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse
  TEKNOLOGIER:

  2WAY-FIT
  CULT (CERAMIC ULTRA LEVEL TECNOLOGY)
  RIM DYNAMIC BALANCE
  DISC BRAKE
  DRSC (DIRECTIONATED RIM SPOKE COUPLING)
  MOMAG
  ANTI ROTATION SYSTEM
  FIC (FULCRUM IDENTIFICATION CARD)
  TRACEABILITY
  AFS (AXIAL FIXING SYSTEM)
  WIDE RIM TECH
  UNDRILLED RIM BED
  CUP AND CONE
  DISC SPECIFIC RIM
  CARBON HUB
  PLASMA FREEHUB
  MONOBLOC HUB FOR DISC
  SPECIFIC NIPPLE HOUSING
  ARC TECNOLOGY

  Dette hjulsæt passer til Sram XDR 12-Speed kassette body.

Fulcrum Racing Zero Carbon DB er det ultimative hjulsæt indenfor den semihøje fuld carbon profil, en unik blanding mellem carbon og aluminium der tilgodeser egenskaberne i begge materialer.

Den helt store forskel mellem de andre Racing Zero hjul til DISC BREMSE du finder i programmet, og så det hjulsæt der er præsenteret her er primært fælgen. Hvor de andre Racing Zero hjul er opbygget omkring en aluminiumsfælg, er dette hjulsæt som navnet antyder opbygget omkring en carbon fælg. Her igennem opnås den højest mulige stivhed, og lavest mulige vægt af fælgen, samtidig med øges køre oplevelsen gennem komforten i carbon.

Med kun 1450 gram pr. sæt er det et af producentens letteste hjulsæt. Dette skyldes blandt andet brugen af carbon nav i forhjulet, monoblock hub, og naturligvis carbon som fælg materiale. Så går du efter at finde de sidste gram af overskydende vægt på din racercykel, og det uden at gå på kompromis med andre væsentlige ting på hjulet kunne det være dette hjulsæt du skal gå efter.

For at imødekomme det pres og den udbøjning der kommer fra kassettesiden i baghjulet under brug, er hjulet monteret op med det dobbelte antal eger i højre side kontra venstre (14/7). Samtidig gør oversize flangen i træksiden at hjulet også at eger længden forkortes, og den samlede styrke øges. Alle disse tiltag betyder i sidste ende at de kræfter rytter lægger i pedalerne giver en øget hastighed af racercyklen. Fulcrum kalder denne teknologi for TWO-TO-ONE og OVERSIZE FLANGE TECHNOLOGY.

At egernes korrekte opspænding bibeholdes henover hjulsættets levetid sørger hjulets ANTI ROTATION SYSTEM for. Designet på eger og nav er forbedret for at skabe et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig når det påvirkes under kørslen, således vil alle eger til stadighed også have den korrekte aerodynamiske vinkel i forholdet til kørselsretningen.

Racing Zero Carbon DB søger efter den perfekte balance i hjulet som opnås ved den teknik som Fulcrum ganske klogt og enkelt kalder RIM DYNAMIC BALANCE, der enkelt forklaret virker på den måde at der modsat af fælgsamlingen i hvert hjul er vægtkompenseret med enten øget materiale brug i fælgen, eller med 2 kraftigere (tungere) eger. Denne teknik giver en optimal balance i hjulsættet, som til enhver tid vil føles behageligt at køre med.

Den knap 27 m/m bredde carbon fælg give et minimalt aerodynamisk aftryk hvis det monteres med fx 25 eller 28 m/m brede dæk, men kan uden problemer monteres med dæk op til 50 m/m skulle dette være ønsket. Fælgen er ligeledes udført med det som Fulcrum kalder UNDRILLED RIM BED som henleder ens opmærksomhed på at begge fælg er støbt uden eger huller i den udvendige del af fælgen for at øge styrken, og minimere den stress alle hjulsæt er udsat for netop omkring disse huller.

Hjulsættets USB (Ultra Smooth Bearings) lejer er bla et af de punkter hvorved Racing Zero Carbon DB adskiller sig sammenlignet med almindelige standardlejer fra andre hjulproducenter. Tests har påvist at rullemodstanden i USB lejerne, er 50 % lavere end standardlejer, hvilket ganske enkelt får cyklen til at kører hurtigere i længere tid, og med en bedre acceleration end tidligere.

Racing Zero Carbon DB er til brug på racercyklen med skivebremser, og til fastgøring af bremseskiverne bruger Fulcrum den teknologi som de kalder AFS (AXIAL FIXING SYSTEM) som svarer til den patenterede Shimano system CENTER LOCK, men pga. patenter bruger Fulcrum AFS til at beskrive dette system. 

Hjulsættet passer som standard til alle Racercykler med 12 m/m Thru Axles for og bag.

Hjulsættet her passer til Sram XDR 12 - Speed kassette body.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

DÆKTYPE
2-Way fit (til dæk/slange og tubeless) 28"
EGER FOR
21 (14 venstre + 7 højre), Two-to-One
DÆKBREDDEFra 23mm til 50mm
EGER BAG21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One
VÆGT1.450g
EGER/NIPLER MATERIALEAluminium
FÆLGMATERIALEFull carbon, UD, ARC technology
EGER PROFIL-TEKNOLOGIAero, straight pull
FÆLGHØJDE30mmAKSELAluminium
FÆLGBREDDE INDRE
19mmNAV FOR
Carbon, Aluminium flanger
BREMSESYSTEMDisc brakeNAV BAG
Aluminium, Aluminium oversize flange
BREMSEFLADE MATERIALEAFSLEJERUSB keramiske lejer, justerbar lejeskål og konus-system
AKSEL FOR KOMPATIBILITETHH12-100VÆGT BEGRÆNSNING
Ryttervægt max 120 kg
AKSEL BAG KOMPATIBILITETHH12-142FREE WHEEL BODYPlasma behandlet XDR - Campa - HG11 Ryttervægt max 120 kg.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 9999,0000000000 Førpris: 19500,0000000000 Listprice: 0