Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fusion5 Performance 11Storm 700x25C TESTVINDER

Varenr: 4-PV527621
EAN: 3248382072742
DKK 279,00
DKK 399,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse


  HUTCHINSON FUSION5 PERFORMANCE 11STORM

  IMPONERER

  Testvindende foldedæk på kun 200g

  Hutchinson Fusion5 Performance dækket er et af de mest populære dæk i landevejs sortimentet og lever til fulde op til sit ry som TESTVINDER dæk i flere uafhængige tests som er foretaget.

  Hvis du er til landevejsdæk som køres med dæk og slange opsætning, er denne model svær at komme udenom da det præsterer rigtig godt i alle de forhold man ønsker som rytter.

  Baggrunden for den lave vægt på blot 200 gram er skabt via casingen i dækket som er vævet med hele 127 vævninger pr. kvadratcentimeter. (127 TPI) Det høje antal vævninger giver dækket en ekstrem mobilitetet og er meget nemt at arbejde med når det skal af og på, hvorfor brugen af dækjern gøres næsten overflødig.

  Foran casingen i rullefeltet er der under gummi compounden lagt et beskyttende Kevlar bånd som forhindre skarpe flintesten, glasskår eller lign. i alt finde vej igennem til slangen i dækket. Kevlar er en stærk beskyttelse som bruges uden en væsentlig vægtforøgelse.

  Den sorte compound som omslutter de forskellige lag af dækket, og er det lag som har kontakt til asfalten man kører på kalder Hutchinson for 11STORM compound, og er skabt på baggrund af hele 3 års forskning til glæde for rytteren som oplever en rigtig afvejning mellem punkteringsbeskyttelse, maksimal vejgreb, og et slidstærkt dæk som kan kører rigtig mange kilometer på landevejen inden udskiftning.

  Mange moderne hjulsæt i dag bliver monteret med 25 m/m dæk bredde frem for fx. 23 m/m hvor forskning har påvist at 25 m/m dækket har en lavere rullemodstand end 23 m/m og samtidig opnår ryttere en mere behagelig kørekomfort.

  Foldedækket her er derfor en gevinst for enhver cykelrytter som ønsker et let, men også slidstærkt dæk som samtidig er nemt af arbejde med når det skal af og på.

  Ser man på den udført test nedenunder vis Hutchinson dækket med 11STORM compounden sig bedre, eller minimum lige så god som de andre afprøvede dæk i testen hvor dækkene blev testet på følgende områder: Rullemodstand - Komfort - Greb - Vægt - Punkteringsmodstand samt antal kærte kilometer på dækket. Især på vægt området skilte Fusion5 Performance modellen her sig væsentligt ud.

  Fusion5 Performance 700 x 25 m/m dækket tilbydes også til Tubeless opsætning samt størrelserne 28 og 30 m/m dækbredde.


  Læs også >>anmeldelse fra RoadcyclingUK


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 279,0000000000 Førpris: 399,0000000000 Listprice: 0