Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Fusion5 Road Tubeless Ready Performen 700x30

Varenr: 4-PV528791
EAN: 3248382079949
DKK 499,00
På lager Leveringstid 1-2 dage.
Tilføj vare til kurven
 • Beskrivelse


  HUTCHINSON FUSION5 PERFORMANCE11STORM

  IMPONERER


  Hutchinson Fusion5 Performance dækket er et af de mest populære dæk i landevejs sortimentet og lever til fulde op til sit ry som TESTVINDER dæk i flere uafhængige tests som er foretaget.

  Hvis du er til landevejsdæk som er til Tubeless opsætning, er denne model svær at komme udenom da det præsterer rigtig godt i alle de forhold man ønsker som rytter. Dækket her kan dog også sagtens køres med en almindelig Dæk/slange opsætning.

  Baggrunden for den lave vægt på blot 296 gram er skabt via casingen i dækket som er vævet med hele 127 vævninger pr. kvadratcentimeter. (127 TPI) Det høje antal vævninger giver dækket en ekstrem mobilitetet og er meget nemt at arbejde med når det skal af og på, hvorfor brugen af dækjern gøres næsten overflødig.

  Rundt om hele casingen i foldedækket for gummi compounden er lagt et beskyttende Hardskin tekstil lag som forhindre skarpe flintesten, glasskår eller lign. i alt finde vej igennem til slangen i dækket. Hardskin er også med til at bibeholde strukturen og styrken i dækket når det køres med en Tubeless opsætning i dækket, og det hele uden en væsentlig vægtforøgelse i forhold til den samlede vægt.

  Den sorte compound som omslutter de forskellige lag af dækket, og er det lag som har kontakt til asfalten man kører på kalder Hutchinson for 11STORM compound, og er skabt på baggrund af hele 3 års forskning til glæde for rytteren som oplever en rigtig afvejning mellem punkteringsbeskyttelse, maksimal vejgreb, og et slidstærkt dæk som kan kører rigtig mange kilometer på landevejen inden udskiftning.

  Mange moderne hjulsæt i dag bliver monteret med 25 m/m dæk bredde frem for fx. 23 m/m hvor forskning har påvist at 25 m/m dækket har en lavere rullemodstand end 23 m/m og samtidig opnår ryttere en mere behagelig kørekomfort.

  Foldedækket her er derfor en gevinst for enhver cykelrytter som ønsker et let, men også slidstærkt dæk som samtidig er nemt af arbejde med når det skal af og på.

  Ser man på den udført test nedenunder vis Hutchinson dækket med 11STORM compounden sig bedre, eller minimum lige så god som de andre afprøvede dæk i testen hvor dækkene blev testet på følgende områder: Rullemodstand - Komfort - Greb - Vægt - Punkteringsmodstand samt antal kærte kilometer på dækket. Især på vægt området skilte Fusion5 Performance modellen her sig væsentligt ud.

  Fusion5 Performance Tubeless 700 x 30 m/m dækket tilbydes også til Tubeless opsætning samt størrelserne 25 og 28 m/m dækbredde.

  Se test nedenfor:

  Fusion5 Performance 11Storm dæk er et super let dæk til dæk/slange fra Hutchinson. Med en TPI på 127 regnes Fusion5 Performance for et dæk helt i toppen af klassen.

  Karkassen består af et eller flere lag af vævede nylonfibre. Jo højere antal TPI (tråde pr. tomme i et enkelt lag) jo tyndere er trådene i disse lag, og jo mere smidigt bliver dækket. Et smidigt dæk ruller nemmere henover de små ujævnheder på vejen, hvilket både giver et bedre greb, bedre komfort og færre punkteringer.

  De lave trækknopper i midten er med til at give dækket en høj effektivitet og ydeevne.

  Se altid dækkets minimum/maksimum dæktryk på siden af selve dækket. Husk altid at forholde dig til den pågældende fælgs maksimalt anbefalede dæktryk!

  Fås også i størrelse: 700x25C og 700x28C


Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 499,0000000000 Førpris: 0 Listprice: 0