Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne Carbon G.SNX Gravel/MTB cykelsko str. 43

Varenr. 11-3858-001
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.799,00
DKK 3.299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  GAERNE CARBON G.SNX MTB er mountainbikeskoen, der sætter et nyt benchmark for innovation ved at skabe den bedste cykeloplevelse til træning og konkurrence. Sort med sort hælkappe og sølvgråt logo.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normal sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 10
  Vægt (størrelse 43) 332g
  BOA Li2 drejespænde
  BOA Garanti
  Tarsal Support System 1.0
  Infit Closure System
  Transpirant sål
  Helstøbt anatomisk integreret hælkappe 1.0
  Non slip behandling i hælen (Shark Skin)
  Air Ventilation System
  Comfort Fit Tongue 1.0
  Passer til SPD


GAERNE CARBON G.SNX MTB er mountainbikeskoen, der sætter et nyt benchmark for innovation ved at skabe den bedste cykeloplevelse til træning og konkurrence. Gennem årtiers erfaring har skomagerne hos GAERNE opnået en ekspertise, der kombineret med moderne teknologier og traditionelle teknikker skabt denne unikke mtb. sko. Et resultatet af produktionsstandarder i verdensklasse og materialer af højeste kvalitet. 

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. Rundt om skoen på de mest udsatte steder er skoen forsynet med en holdbar gummiforstærkning, der passer perfekt i skoens design.
Takket være COMFORT FIT TONGUE 1.0, som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. 
Med sin reviderede form og den indvendig skridsikre hælkappe - ANATOMIC HEEL CUP 1.0 – fås en forbedret stabilitet og den bedste fodkontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM 1.0, som omgiver hælen og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig anatomisk korrekt indersål, der støtter tarsalområdet, som er området bag fodleddets inderste ankelkno. Indersålen som er perforeret, forbedrer komforten og pedaleffektiviteten og sikrer det mest optimale mikroklima inde i skoen. 

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder og en præcis pasform. BOAs nye banebrydende BOA Li2 drejespænder har et aerodynamisk design med en mindre diameter og en lavere profil, og med rillet gummibelægning i kanten for hurtigere og mere sikker betjening. Lukkesystemets slanke, lavprofilerede design har en hidtil uset holdbarhed og dermed bæredygtighed. Med Dual Systemet med 2 drejespænder fås en korrekt ensartet tilspænding over hele foden, og med BOA Li2`s mikrojusterbarhed som lukkes, når der drejes den ene vej, og åbnes den anden, opnås det ultimative inden for hurtig, ubesværet præcisionstilpasning. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
EPS LIGHT WEIGHT CARBON MTB10.0 såls struktur er fremstillet af carbon som giver ekstraordinær stivhed og dermed kraft ud i pedalerne. Gummifabrikanten Michelin er den stolte leverandør af den gummiblanding sålens slidbane er fremstillet af, og bidrager med ydeevne og slidstyrke. Den store afstand mellem rillerne i sålen gør, at slidbanen renser sig selv, når det mudder der sidder der, tørrer og falder af. For de ryttere, der har brug for endnu mere greb, er der to huller hvor der kan fastgøres udskiftelige klamper.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 
Fire ventilationsåbninger garanterer ventilation inde i skoen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1799,0000000000 Førpris: 3299,0000000000 Listprice: 0