Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne Carbon G.STL Road Cykelsko IRIDIUM

Varenr. 11-3658-010
Vælg variant
Størrelse
DKK 2.199,00
DKK 3.299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Gaerne Carbon G. Stl Iridium cykelsko – "Brings the energy to the performance".
  Carbon G. Stl Iridium er landevejs cykelskoen, der forener innovation, vision og passion og forbedre rytterens formåen i de allerstørste udfordringer. 

  Superior komfort og maksimal effektoverførsel definerer Gaernes seneste letvægts high performance Carbon G.Stl landevejs cykelsko. Designet og udviklet med de sidste 60 års erfaring og udvikling i bestræbelserne på at fremstille den perfekte sko til den kræsne rytter - og helt særligt for denne ene model er den changerende skinnende finish.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normal sko.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 12.0
  Vægt (size 43) 273g
  2 BOA Li2 drejespænder
  BOA Garanti
  Tarsal Support System 1.0
  '• Infit Closure System
  Transpirant sål
  Helstøbt anatomisk integreret hælkappe 1.0
  Non slip behandling i hælen (Shark Skin)
  Air Ventilation System
  Comfort Fit Tongue 1.0
  Passer til alle gængse brands som Shimano, Look, Time m.m


GAERNE CARBON G.STL landevejscykelsko sætter et nyt benchmark for innovation ved at skabe den bedste sko til træning og konkurrence. Gennem årtiers erfaring har skomagerne hos GAERNE opnået en ekspertise, der kombineret med moderne teknologier og traditionelle teknikker skabt denne unikke sko. Et resultatet af produktionsstandarder i verdensklasse og materialer af højeste kvalitet. 

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være COMFORT FIT TONGUE 1.0, som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. 
Med sin reviderede form og den indvendig skridsikre hælkappe - ANATOMIC HEEL CUP 1.0 – fås en forbedret stabilitet og den bedste fodkontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM 1.0, som omgiver hælen og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig anatomisk korrekt indersål, der støtter tarsalområdet, som er området bag fodleddets inderste ankelkno. Indersålen som er perforeret, forbedrer komforten og pedaleffektiviteten og sikrer det mest optimale mikroklima inde i skoen. 

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder og en præcis pasform. BOAs nye banebrydende BOA Li2 drejespænder har et aerodynamisk design med en mindre diameter og en lavere profil, og med rillet gummibelægning i kanten for hurtigere og mere sikker betjening. Lukkesystemets slanke, lavprofilerede design har en hidtil uset holdbarhed og dermed bæredygtighed. Med Dual Systemet med 2 drejespænder fås en korrekt ensartet tilspænding over hele foden, og med BOA Li2`s mikrojusterbarhed som lukkes, når der drejes den ene vej, og åbnes den anden, opnås det ultimative inden for hurtig, ubesværet præcisionstilpasning. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid.  

SÅL:
Den optimerede EPS LIGHTWEIGHT FULL CARBON 12.0 sål er fremstillet i den ultratynde LIGHTWEIGHT FULL CARBON 12.0 vævning, som har et enestående stivhedsindeks på 12. EPS sålen sikrer, at hver eneste watt overføres til pedalerne.
Takket være EPS sålens form i området omkring plantarbuen øges fodens stabilitet inde i skoen. Sålen har desuden et skridsikkert indlæg i tåen og en udskiftelig pude bagpå.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 
Fire ventilationsåbninger garanterer ventilation inde i skoen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 2199,0000000000 Førpris: 3299,0000000000 Listprice: 0