Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Ray All Terrain cykelsko str. 43

Varenr. 11-4908-008
Vælg variant
Størrelse
DKK 499,00
DKK 1.499,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  G.RAY fritidscykelskoene fra GAERNE er det perfekte valg for alle dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med trækkraft, kraftoverførsel og komfort. 

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normal sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Vægt (størrelse 43) 355g
  BOA L6 drejespænde
  BOA Garanti
  Passer til MTB-pedalsystemer med SPD-standard (2-bolt standard), såsom: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB.


G.RAY fritidscykelskoene fra GAERNE er det perfekte valg for alle dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med trækkraft, kraftoverførsel og komfort. Takket være en G.TOURER VIBRAM-SÅL tilbyder disse cykelsko maksimalt greb og skridsikkerhed på pedalen og alle grunde. Samtidig giver gummisålen den komfort, du har brug for til caféstop midt på turen. Takket være en BOA L-6 skive tilpasser skoene sig præcist til dine fødder.

LUKKESYSTEM: 
BOA Fit System L6 består af tre grundlæggende komponenter: en præcist justerbar skive, letvægts – men ekstremt robuste – ledninger og snørebånd med lav friktion. Kombinationen af alle disse elementer giver mulighed for en forbedret pasform og eliminerer trykmærker. Da der ikke er velcrostropper, er den forreste del af skoen godt ventileret.

SÅL:
G.TOURER VIBRAM-SÅLEN har en ekstra gummislidbane, og er designet til stabilitet og komfort. Den er meget let og giver en optimal balance mellem greb og holdbarhed. De mange små knopper/kontaktpunkter forbedrer grebet

MELLEMSÅL:
EVA mellemsålen holder vægten lav og forbedrer stødabsorberingen. 

KLAMPER: 
Passer til MTB-pedalsystemer med SPD-standard (2-bolt standard), såsom: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 499,0000000000 Førpris: 1499,0000000000 Listprice: 0