Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Taser All Terrain cykelsko str. 43

Varenr. 11-4909-007
Vælg variant
Størrelse
DKK 499,00
DKK 1.499,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  G.TASER fritidscykelsko fra GAERNE er det perfekte valg for alle dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med trækkraft, kraftoverførsel og komfort. 

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Vægt (størrelse 43) 502g
  Grippy G.EXPLORER VIBRAM-SÅL for maksimal trækkraft
  BOA L6 drejespænde
  BOA Garanti
  Passer til MTB-pedalsystemer med SPD-standard (2-bolt standard), såsom: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB.


Gaerne G.TASER fritidscykelsko fra GAERNE er det perfekte valg for alle dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med trækkraft, kraftoverførsel og komfort. Takket være G.EXPLORER VIBRAM-SÅLEN får du med disse cykelsko maksimalt greb og skridsikkerhed på pedalen og i øvrigt på alle våde og tørre underlag. Samtidig giver gummisålen den komfort, du har brug for til stop på turen hvor du ønsker at gå. Takket være en BOA L-6 drejespænde tilpasses skoene præcist til dine fødder.

LUKKESYSTEM: 
BOA Fit System L6 består af tre grundlæggende komponenter: en præcist justerbar skive, letvægts – men ekstremt robuste – ledninger og snørebånd med lav friktion. Kombinationen af alle disse elementer giver mulighed for en forbedret pasform og eliminerer trykmærker. Da der ikke er velcrostropper, er den forreste del af skoen godt ventileret.

SÅL:
G.EXPLORER VIBRAM sålen er fremstillet af en ny, højtydende gummiblanding som giver et uovertruffent greb i vådt og tørt føre, samt perfekt balance, stabilitet og fleksibilitet i pedalområdet. Klampebetrækket er aftageligt. Sålens åbne slidbanemønster forbedrer cykelskoens selvrensende egenskaber. 

MELLEMSÅL:
Med EVA mellemsålen reduceres vægten og stød absorberes.

KLAMPER: 
Passer til MTB-pedalsystemer med SPD-standard (2-bolt standard), såsom: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB.

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 499,0000000000 Førpris: 1499,0000000000 Listprice: 0