Sikker levering med GLSLevering fra dag til dag

Søg

Gaerne G.Tornado Carbon Road Cykelsko Mat Hvid

Varenr. 11-3630-004
Vælg variant
Størrelse
DKK 1.099,00
DKK 1.299,00
På lager Leveringstid 1-2 dage
 • Beskrivelse

  Gaerne Carbon G. Tornado med EPS Carbon Power sole 8.0 er den ideelle cykelsko, til dem som er på udkig efter en meget funktionel sko med mange brugbare tekniske features til gavn under både træning og cykelløb.

  Tornado modellen er en meget let sko på blot 264g og hvor den øvre del af skoen er udført i laser perforeret mikrofiber materiale for at opnå en god ventilation i skoen.

  Gaerne cykelsko er som udgangspunkt små i størrelserne, hvorfor du bør vælge en størrelse større end din normale sko. Se sizeguide i billedet til venstre.

  SPECIFIKATIONER:

  Stivhed 8
  Vægt (størrelse 43) 264g
  BOA L6 drejespænde
  BOA Garanti
  Integreret anti-slip (Shark Skin) hælkappe
  Luft ventilations system
  Transpirant sål
  Comfort Fit Tongue
  Passer til alle gængse brands som Shimano, Look, Time m.m


GAERNE G. TORNADO cykelsko er ideel til dem, der leder efter en funktionel og teknisk rig cykelsko til både cykeltræning og løb.

OVERDEL:
Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. 
Takket være FIT TONGUE som er en sømløse konstruktionsteknik opnås at tykkelsen på overstykkets længde- og tværsnit, er variabel. Det sikrer at tilpasningen til foden er perfekt, og gør at skoen sidder, præcis som den skal. Med den nye INTEGRATED ANTI SLIP HEEL CUP og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. Kombineret med TARSAL SUPPORT SYSTEM, som omgiver hælen, og former skoenes overdel til rytterens fodprofil, opnås en uovertruffen kraftoverførsel og kontrol. 
Indvendigt er cykelskoen opbygget med et højteknologisk pudelag, som er perforeret for at opnå optimal åndbarhed.

INDLÆGSSÅL: 
TRANSPIRANT INSOLE er en indvendig ultralet sål med stor komfort og god åndbarhed. Sålen kan udskiftes ved behov.

LUKKESYSTEM: 
INFIT CLOSURE SYSTEM har seks fastgørelseszoner, der giver uendelige justeringsmuligheder, hvilket sikrer en konstant fastholdelse, uden noget trykpunkt, og en nem og hurtig lukning. BOA Garanti garanterer at rullerne og kablerne til BOA-lukkesystemet holder i hele produktets levetid. 

SÅL:
For at give GAERNE EPS CARBON POWER SOLE 8.0 optimal stivhed er den fremstillet af nylon beriget med Carbon. Den beskedne tykkelse garanterer en rund pedalomdrejning uden energispredning og dermed tab af power.
Takket være sålens form øges fodens stabilitet i området omkring plantarbuen, og de fem ventilationskanaler garanterer en god ventilation inde i skoen. 
Det skridsikre gummiindlæg foran og den udskiftelige pude bagpå giver sikkerhed, når du går.
En justeringsskala trykt på sålen giver dig mulighed for at huske klampens position. Mulighederne for klampeposition er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål. Kompatibel med de fleste tilgængelige quick-release pedaler. Enestående stivhedsindeks på 8,0.

KLAMPER: 
Mulighederne for at justerer klampens position er blevet øget med 9mm sammenlignet med den tidligere sål, og en justeringsskala som er trykt på sålen, giver dig mulighed for at huske positionen. 

Relaterede produkter

TilbudNyhed
Salgspris: 1099,0000000000 Førpris: 1299,0000000000 Listprice: 0